kamiwaza píše:4 Makoto
Na úvod. Na nějaký zkušební řád v JJ kašlu. Je to o tréninkových metodách, postupech, jejich praktickém využití, ne o nějakém zkoušení secvičeného divadla.
kamiwaza píše:Udělal jsem si čas na váš zkušební řád a musím konstatovat, že to judo-jitsu jste nejspíš i vyTo že si tam přidáte teleskop a nůž okopčený od FMA (teleskop v horším případě od ESP nebo WT) je hezké, ale podle toho zkušebního řádu v tom nevidím zásadní rozdíl. Řekl bych že se LP na Matějovi podepsal. Terminologicky a formou okopčené od LP, resp. juda
Hrajete si na realitu a máte tam techniky, které lze v praxi udělat podstatně huře než Kumoriho tokui waza sodecurikomigoši
![]()
kamiwaza píše:Nechci se zde zastávat LP, FJJČR, JJČR, ČSJiu mají tam spoustu zbytečných věcí, ale nalejme si čistého vína. Někoho kritizuješ a přitom na tom nejste dle zk. řádu o nic lépe. To že jezdíte na další semináře kvůli mouchám ve vašem systému je vaše věc. Ale stejně tak nepoznáš, jestli i někdo z výše uvedených organizací nedělá cross trénink
kumori píše:4 makoto
bude nějaký seminář ( výhledově ) na téma SCJJ?
kamiwaza píše:4 Makoto
Na úvod. Na nějaký zkušební řád v JJ kašlu. Je to o tréninkových metodách, postupech, jejich praktickém využití, ne o nějakém zkoušení secvičeného divadla.
Makoto píše:......Ja ted dodelavam Bc v oboru marketing a jsem si jisty, ze nejen zvladnu teorii, ale dokazu se odborne na toto tema bavit s kterymkoliv ostrilenym bardem z praxe. Coz, bohuzel, neni tvuj pripad....
RBR píše:Makoto píše:......Ja ted dodelavam Bc v oboru marketing a jsem si jisty, ze nejen zvladnu teorii, ale dokazu se odborne na toto tema bavit s kterymkoliv ostrilenym bardem z praxe. Coz, bohuzel, neni tvuj pripad....
To Makoto: Je to mimo OT
Když myslíš..... co studuješ za školu, že máš takovou jistotu?
RBR
Makoto píše:Navic jsem mel moznost videt na vlastni oci prubeh zkousky na prvni dan FJJCR a kluci me po zkousce museli drzet, protoze ten manik dostal prvni dan za "zinscenovane divadlo"...korunu tomu vsemu dal pak jeho ucitel, ktery rekl:"ja bych mu to taky nedal, ale komise rozhodla..."
NAIA píše: Makoto: S tou vysokou skolou... ty si vazne myslis ze to ze vystudujes vysokou skolu z tebe udela dobreho trenera? A to jak proc? Ze ma informace? Ty se daji sehnat kdekoliv. Sam jsi mel moznost trenovat s kvalitnimi lidmi, kolik z tech opravdu top melo univerzitni diplom? Prilis mnoho informaci ti granat do uderu neprida ne? Sice budes vedet co preste se ti v hlave pohne az ho schytas ale to je tak vsechno. Je pravda ze pro trenera je uzitecnejsi umet mluvit a motivovat nez umet bouchat. Tohle se na SEBS uci? A kdyz tak tak jak kvalitne? POreferuj, zeptej se Mateje jestli tam neco takoveho maji. Jestli neumis nadchnout lidi pro dalsi trenink tek jsou ti veskere informace k nicemu.
zm píše:Makoto píše:Navic jsem mel moznost videt na vlastni oci prubeh zkousky na prvni dan FJJCR a kluci me po zkousce museli drzet, protoze ten manik dostal prvni dan za "zinscenovane divadlo"...korunu tomu vsemu dal pak jeho ucitel, ktery rekl:"ja bych mu to taky nedal, ale komise rozhodla..."
Aby nedošlo k nějakému nešťastnému omylu - byla to opravdu FJJCR ? Nebo jiná s podobným názvem?
ukropcany píše:P.S. No a divím sa druhý krát, však študuješ marketing... Ty by si mal ako prvý vidieť tie klamstvá a bludy a marketingové finty, ktoré sa tu používajú!
NAIA píše:Cau Jardo, ze neptrebuju teorii jsem nepsal, jen je jasne ze jen s ni nikam nedojdes. Vim jake to je kdyz se lide, kteri jsou teoreticky na vysi pousti do praktickych veci. Videl jsem to na vysce, vidim to v praci, vidim to i v oblasti sebeobrany.
NAIA píše:Takze co ti lide co studuji SEBS budou ucit? Budou teoreticky vybaveni a co budou ucit? Na cem je ta sebeobrana postavena? Aby to nedopadlo jako manazeri, kteri vubec nerozumi oboru o ktery se staraji ze?
NAIA píše:Jen tak pro zasmani vzpominas si co ti odpovedel Lee na vasi otazku proc mladi lide vice a vice casteji nekoho okradou a az potom zabijí? Rekl: Protoze muzou...Konec teorie:)
NAIA píše:Tenhle pristup se mi lidi, nakonec proletis vsechny studie, vsechny vyzkumy skoncis u toho ze je potreba poradne cvicit a vyjdou ti z toho Dlane, loky, kladiva a kolena...
NAIA píše:Uprimne myslim ze prilis teorie hodne lidem skodi, nejsme akademie ved ze? Kdyz znas ty pomery na skole, kdo tam teda uci sebeobranu, z ceho cerpa? Jake ma zaklady nebo stupne a v cem? Sleduje moderni trendy sebeobrany? Osobne nebo podle videa?
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 2 návštevníků