ukropcany píše:zlaty xbox
Á, již tradiční to hláška... ( Ucrop ® )
Vždyť to víš... Všechno, co se v x-boxu učí, je dobře ověřeno v praxi. Když dáš někomu K.O., tak je úplně jedno, v jakým úhlu jsi měl vytočenou patu, kam jsi měl otočenej palec bijící ruky a jaký molekuly se daly do pohybu v tý zasažený soupeřovo makovici...

Prostě to funguje a o tom to je

Tam, kde tyhle konfrontace (sparring, zápasy) chybí, vyvstává příliš teoretických otázek a tudíž potřeba spousty obsáhlých teoretických odpovědí, prostě píchání klacíkem do hov*a...

Každej, kdo se sebeobranou / bojem trochu seriózně zabejvá, stejně dojde časem k tomu, že při fyzickým konfliktu nefunguje jemná motorika a jakýkoliv komplikovanější techniky jsou neproveditelný, takže je to stejně jen o pár nadrilovaných úderech, kopech a chvatech, fyzický a psychický odolnosti a základní taktice. Já osobně jsem ve stádiu, že jakoukoliv školu BU, kde se pravidelně nespáruje, považuju za srač*u, protože tam nikdo neví, jestli "nejedou" už roky ve slepý uličce.

Jinak co se týče páskování - když jsem se ještě za komoušů věnoval Judu, taky se tam páskovalo. Ale mimo správnýho předvedení pro danej stupeň požadovaných technik musel mít člověk i něco odzápaseno, takže to bylo i něco jako výkonnostní třída a mělo to alespoň trochu smysl
PS: A nesmějte se Makotovi, že dělá placenou školu...

Vždyť to pro normálního člověka není žádná prd*l, vypláznout 50.000,-Kč za každej ročník

Od nás z práce na tyhle školy chodí jenom lidi, co na to mají prachy a otevřeně přiznávají, že se jim nechce používat mozek...

Ti ostatní udělají přijímačky na nějakou normální vysokou školu, ale tam se holt musí učit, no...

Hele Makoto, až si koupíš i magistra - pardon, chtěl jsem napsat náročně vystuduješ, poradím ti jeden pražskej oddíl, kde se budete vzájemně oslovovat akademickýma titulama a probírat "na úrovni" teorii sebeobrany až do posledního atomu...

Ale fakt to bude chtít alespoň toho magistra, Bc. je dost málo...
EDIT: Safra, kdybych si všimnul defenduova posledního příspěvku, nemusel jsem si "plácat játra"...