Dalt píše: jediny cemu se vysmivam (i kdyz je to zcasti smich zoufalstvi) je tupanstvi lidi kteri potrebuji blit ty svy "pravdy" o cikanech (nejlepe podporeny drsnymi clanky z tisku ktere jejich tvrzeni prece dokazuji)
Dalt píše:Bizon: a navic celkem schopny demagog koukam (prekrucovat obsah myho prizpevku ti jde pekne)
Dalt píše:Bizon: a navic celkem schopny demagog koukam (prekrucovat obsah myho prizpevku ti jde pekne)
hellas píše:Problémy s cigošama só vodjakživa, rvačky byly, só a budó. V Brně na začátku 90.let to byly dokonce hromadný organizovaný bitky, gde se lidi sbalili z diskoték a vyrazili, spojili se se skinama a cigoši na ně už čekali.
Zajimavý je, že se ty články vyrojily až včil, jakoby scel zas negdo vodvrátit pozornosť vod důležiťéšich věcí... To patří hale do jinšiho vlákna![]()
Dalt píše:huráá jeden za vsechny, vsichni na jednohoprijde mi ze si tady vetsina z vas co mi odpovidalo sedi na vedeni a nechape nebo nechce chapat o cem pisu - z vasich komentaru to vypada, jakobych hlasal ze cikani jsou slunickovi lidi, nejsou s nima problemy, v zadnem pripade u nich neni zvysena kriminalita atd - s vetsinou z vas uz jsem v tomhle vlaknu diskutoval a tak asi musite vedet jak to s tema cikanam myslim (schvalne mi najdete jak tady tvrdim neco z vyse uvedenyho) - proto me fakt muzou leda nastvat napr Bizonovy vylevy o "mych kamaradech " atd - jestli tohle neni prekrucovani faktu tak uz teda nevim (kdyz moc dobre vite co jsem tu psal v dobach nedavno minulych)
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků