utoky na ulici aneb co vse se se deje

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod will » ned 13. kvě, 2012 19:54

Je vidět, že tady pravda začíná někomu těžce pálit prsty a bude hůř :twisted:
will
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod will » ned 13. kvě, 2012 20:02

for. Dalt

Takže 5 na jednoho je demagogie, podle mě ne. Když si dá doržky jeden bílej s jedním třeba černým nebo žlutým to je jedno, tak ať, ale tzv. cikánskou férofku neuznávám.
will
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wanderlei2 » ned 13. kvě, 2012 20:12

To, že přirovnáš zmasakrování nevinného člověka několikanásobnou přesilou ke strkanici Josefa a Gustava na diskotéce mi příjde jako výsměch.
Jinak to, že to byli cikáni je vedlejší a nějaká zaujatost vůči nim z mé strany je nepřípustná, dokonce diskriminaci vůči nim odsuzuji, leč stačí pozorovat co se děje aby si usoudil, že to s nimi tak v pořádku není. Do běla mě dokázalo rozpálit, když dva dny po incidentu, kdy náctiletý kluk přišel o ledvinu po napadení romy, představitelka romské komunity směle prohlásila, že romská komunita se aktivně snaží začlenit do společnosti.
Speciálně pro tebe Dalte ještě jednou zopakuji, že nejsem vůči romům nijak zaujatý a pokud to z mých příspěvků cítíš jinak, tak je to možná špatnou formulací mých myšlenek.
wanderlei2
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Dalt » ned 13. kvě, 2012 20:18

will: ach jo nevim jestli to jen delas, ze nechapes co pisu - takze jeste jednou pro pracloveky - i parta bilych (prekvapive) casto utoci na jednoho (ted me napada kdyz asi pred rokem 3 typci z pce ukopali k smrti bezdomovce) a stava se to temer dnes a denne a nikoho to nak moc nevzrusuje ale masova hysterie vypuka (ne moc prekvapive) kdyz se objevi clanek o krveziznivy bande ciganu... (ne ze by nezaslouzili trest - btw stejne jako ti bili, ale rozhodne si nezaslouzi pohrdani a jedovaty vypady cela minorita ze?) :idea:
Jiří Vávra

"Dosáhl jsem všeho. Mám doma televizi i ženu. A obojí funguje."
Willie Pep
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wanderlei2 » ned 13. kvě, 2012 20:24

Vždyť tady nikdo neopovrhuje celou menšinou, nevím, jestli čteme ty samé příspěvky..
wanderlei2
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Dalt » ned 13. kvě, 2012 20:26

wanderlei2: ano citim to z tvych prizpevku jinak - konkretne i ten posledni byl takovy lehce schizofrenni - nechapu proc te vytaci do bela predstavitelka romu a jeji prohlaseni (ktery by melo bejt spis podporovany)...nebo ji snad cinis vinou za toho kluka?? rozumis mi o co mi jde - to je to sami jako bych ja rikal, ze me rozpaluje dobela, kdyz ministr zdravotnictvi rekl, ze uroven nemocnic se zlepsuje a musi zlepsovat a pritom ja vim, ze vcera v nemocnici v horni dolni umreli dva lidi.... chapes, ze ty se projevujes jako rasista vlastne tim, ze hazes vsechny cikany do jednoho pytle? (nechci ti krivdit treba to tak neni, ale tak to na me pusobi)
Jiří Vávra

Willie Pep
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wanderlei2 » ned 13. kvě, 2012 20:31

Jo nejspíš si mě špatně pochopil a jestli to na tebe tak působí, tak je to má chyba, protože jsem přesně nechtěl, aby to někdo bral tak, jak to bereš ty. Každopádně tímhle příspěvkem končím, protože jsem přesně nechtěl skončit u toho, jestli to udělal hotentot nebo apač a jestli jsem rasista nebo nejsem. O to mi vážně nešlo. :wink:
wanderlei2
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod BizonCZ_hele_admin » ned 13. kvě, 2012 21:15

Dalt píše: jediny cemu se vysmivam (i kdyz je to zcasti smich zoufalstvi) je tupanstvi lidi kteri potrebuji blit ty svy "pravdy" o cikanech (nejlepe podporeny drsnymi clanky z tisku ktere jejich tvrzeni prece dokazuji :lol: )

Zdar Dalte,

jsem rád, že se vysmíváš. Každopádně až pojedeš přes Jihlavu a stav se za mnou a já Ti ukážu dost lidi, kteří se moc těm Tvým drsným článkům nesmějí a skončili po setkání s Tvými kámoši v nemocnici aniž by je jakkoliv provokovali. A tím nemyslím jen kluky, ale třeba matku, kterou na dětském hřišti zmlátili Tvoje kamarádky jen proto, že si dovolila okřiknout jejich děti, kvůli tomu, že házeli na jiné děti kameny. Chtěl jsem být moooooooooc sprostý, ale neudělám Ti radost, aby jsi se mohl opět smát. Každopádně jsem dle Tvých měřítek rasista a vůbec mi to nevadí.

Pěkný den
BizonCZ_hele_admin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dalt » ned 13. kvě, 2012 22:00

Bizon: a navic celkem schopny demagog koukam (prekrucovat obsah myho prizpevku ti jde pekne) :wink:
Jiří Vávra

Willie Pep
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod BizonCZ_hele_admin » ned 13. kvě, 2012 22:06

Dalt píše:Bizon: a navic celkem schopny demagog koukam (prekrucovat obsah myho prizpevku ti jde pekne) :wink:

"Demagog je člověk, který hlásá věci, o nichž ví, že nejsou pravda, a to lidem, o nichž ví, že jsou hlupáci."

"Demagogie - využívání zkreslených zjednodušených argumentů, působících zejména na city a předsudky, k ovlivňování jednotlivců a skupin."

No, když to říkáš.
BizonCZ_hele_admin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod defendu » ned 13. kvě, 2012 22:12

Daltovi křivdíte...chápu ho...chce být korektní a spravedlivý...nehysterický...nad věcí..logický a bez zbytečných emocí...

Prostě přesně takový, jaký musí být člověk ve společnosti, na které tihle lidé-hnědočeši parazitují...
defendu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » pon 14. kvě, 2012 7:39

Dalt píše:Bizon: a navic celkem schopny demagog koukam (prekrucovat obsah myho prizpevku ti jde pekne) :wink:

Celou dobu tady překrucuješ příspěvek Wanderleje a Bizonovy napíšeš tohle.
Počkej, až ti budou děti chodit do školy. Moje děti už tuhle zkušenost mají za sebou. Zatím udělali 100% špatnou zkušenost. Zkus jim vysvětlit, že někde (asi to budou chtít vidět, už nejsou hloupý) jsou i slušní cikáni.
My doma nepořádáme večery nenávisti. Dětem nečtu životopis Hitlera. Naopak se snažím je zaměstnat a naučit. Oni večer usínají únavou. Navštěvují různé kroužky, spolky, závody a akce. Jsou nadšení, užívají si to. Ale pak stojí ve frontě na včerejších slavnostech a hádej proč se bojí o mobil a kapesný. Včera to radši vzdali - jsou moc slušný. Oni totiž ve škole poslouchají různý neziskovky, který jim vypráví podobný bludy, jaký máš v hlavě ty, Dalte.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod raduz » pon 14. kvě, 2012 7:42

Ano Dalt chce byt korektny a spravodlivy... .. je plny vseobjimajucej lsky... 8O

Je to vsetko pekne, ak clovek zije v meste (obci, dedine...), kde nie je problemova "cierna" komunita.
A ze sa snazia zaclenit do nasho zivota? - Teraz ked zapnes spravy, tak kazdy den je nieco o ciganoch (kua, jak keby nebolo co ine davat) a vacsinou len bordel hnus a spina. Oni to proste maju v sebe, stat im stale ustupuje - bohuzial na ukor nas ostatnych - a oni sa len rehocu. :evil:

Dalt: podla Tvojej retoriky som tiez rasista podobne ako Bizon, som a podla toho co vidim, sledujem, zazivam aj nadalej budem....
PS: Vas "humanistov" by som poslal na taky tyzdnovy "rekondicny" pobyt napr. na Lunik 9, alebo do Spisskeho podhradia - to by bola nadherna strata iluzii (v tom lepsom pripade :twisted: a to by bolo to najmensie co by sa Vam mohlo prihodit)
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » pon 14. kvě, 2012 7:57

Problémy s cigošama só vodjakživa, rvačky byly, só a budó. V Brně na začátku 90.let to byly dokonce hromadný organizovaný bitky, gde se lidi sbalili z diskoték a vyrazili, spojili se se skinama a cigoši na ně už čekali.
Zajimavý je, že se ty články vyrojily až včil, jakoby scel zas negdo vodvrátit pozornosť vod důležiťéšich věcí... To patří hale do jinšiho vlákna :wink: 8)
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dalt » pon 14. kvě, 2012 9:57

huráá jeden za vsechny, vsichni na jednoho :lol: prijde mi ze si tady vetsina z vas co mi odpovidalo sedi na vedeni a nechape nebo nechce chapat o cem pisu - z vasich komentaru to vypada, jakobych hlasal ze cikani jsou slunickovi lidi, nejsou s nima problemy, v zadnem pripade u nich neni zvysena kriminalita atd - s vetsinou z vas uz jsem v tomhle vlaknu diskutoval a tak asi musite vedet jak to s tema cikanam myslim (schvalne mi najdete jak tady tvrdim neco z vyse uvedenyho) - proto me fakt muzou leda nastvat napr Bizonovy vylevy o "mych kamaradech " atd - jestli tohle neni prekrucovani faktu tak uz teda nevim (kdyz moc dobre vite co jsem tu psal v dobach nedavno minulych) :idea:
Jiří Vávra

Willie Pep
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod YueFei » pon 14. kvě, 2012 10:19

hellas píše:Problémy s cigošama só vodjakživa, rvačky byly, só a budó. V Brně na začátku 90.let to byly dokonce hromadný organizovaný bitky, gde se lidi sbalili z diskoték a vyrazili, spojili se se skinama a cigoši na ně už čekali.
Zajimavý je, že se ty články vyrojily až včil, jakoby scel zas negdo vodvrátit pozornosť vod důležiťéšich věcí... To patří hale do jinšiho vlákna :wink: 8)

Jeden z mých trenérů boxu je Romák a tomu skinheadi podělali sportovní kariéru...šel na Disko když už byl párkrát mistr republiky a dva náckové vyhazovači ho nechtěli pustit protože byl černej-naběhli na něj a on je zbouchal.. bohužel ale trochu víc a tak mu zakázali pokračovat ve sportovní kariéře+další tresty...
:?
YueFei
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod graver » pon 14. kvě, 2012 10:30

Dalte, tomu se nemůžeš divit. Nikomu asi rozum neodpírá obecně akceptovat všechny ty Velké Pravdy o neházení do jednoho pytle, nepaušalizaci, faktické existenci slušných cikánů, sociální spravedlnosti atd. Ale (jak sám uznáváš) ten problém tady je a je už takový, že tomu co říkáš, se v praxi dost těžko naslouchá.
Buď logický, nehysterický, bez emocí a hlavně nad věcí (což se ti může dařit do doby, než budeš zainteresován osobně), ale nediv se, že se nekoná sympatica corpora.
Početní majorita, leč faktická minorita "bílých" už má totiž těch excesů "několika nepřizpůsobivých jednotlivců, podle kterých nesmíme posuzovat ten zbytek" opravdu plné zuby.
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dalt » pon 14. kvě, 2012 10:57

graver: ja tohle myslim chapu, ale take se domnivam, ze je soucasna nalada umele prizivovana (tim vubec nerikam,t ze ty pripady jsou vymysleny - aby tu zas nekdo nebrecel na spatnym hrobe) a to se mi nelibi. Kdybych mel byt konkretni, tak napriklad v okoli meho bydliste je daleko vic problemu (vicemene veskera kriminalni cinnost) s lidmi z nasi majority - premyslel by nekdo z nas o tomto jako o rasovem problemu, predispozici atp? nemyslim... (ona je to totiz hloupost...koneckoncu podle UZ je to dikybohu trestnym cinem...)
Jiří Vávra

Willie Pep
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cohen » pon 14. kvě, 2012 11:24

kto si mysli, ze rasizmus neexistuje, ci uz z jednej, alebo druhej strany, tak je hodne naviny.

pravda je taka, ze predsudky voci romom tu nie su nahodou, su tu na zaklade nejakych skusenosti s nimi.

tak, ako grecko uz x krat za poslednych 150 rokov zbankrotovalo a je jasne, ze zbankrotuje opat, aj romovia (cest vynimkam) zostanu neriesitelnym problemom tak, ako boli neriesitelnym problemom doteraz.

mozeme len dufat, ze tento druh kriminality bude rieseny spravodlivo. napriklad takto

http://www.pluska.sk/krimi/sudy/romski- ... rokov.html
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » pon 14. kvě, 2012 12:30

Dalt píše:huráá jeden za vsechny, vsichni na jednoho :lol: prijde mi ze si tady vetsina z vas co mi odpovidalo sedi na vedeni a nechape nebo nechce chapat o cem pisu - z vasich komentaru to vypada, jakobych hlasal ze cikani jsou slunickovi lidi, nejsou s nima problemy, v zadnem pripade u nich neni zvysena kriminalita atd - s vetsinou z vas uz jsem v tomhle vlaknu diskutoval a tak asi musite vedet jak to s tema cikanam myslim (schvalne mi najdete jak tady tvrdim neco z vyse uvedenyho) - proto me fakt muzou leda nastvat napr Bizonovy vylevy o "mych kamaradech " atd - jestli tohle neni prekrucovani faktu tak uz teda nevim (kdyz moc dobre vite co jsem tu psal v dobach nedavno minulych) :idea:

Všichni jsou blázni, jenom já jsem letadlo.

Myslím, že většina chápe, o čem píšeš. Snad to platí i naopak. Vysvětlím:
- příspěvky, citace, odkazy z médií hovoří o menšině šikanující většinu,
* ty oponuješ, že většinu menšiny nemůžeme házet do jednoho pytle s menšinou menšiny,
- většinou početně větší menšina přepadne nepočetný vzorek většiny,
* ty jako příklad uvedeš, že se servali dva příslušníci většiny (dle tebe bílí),
- poperou li se dva, je to více méně férovka, přepadne li dva a více jednoho, je to zpravidla opak férovky (lidově - cikánská férovka).

[color=#][/color][color=#][/color]
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...