Nějak nemám co dělat (s rukou v gypsu se blbě trénuje

), tak si taky smočím:
"respektuju lidi co respektují mě" - člověče, to bys nemohl respektovat nikoho. Musíš se naučit respektovat i ty, kteří tě mají za blba (protože jim k tomu svým chováním dáváš důvod). I když já s tím ve tvém věku taky měl problémy...
"proč by si me měl urážet...tě vyfakuju...zavřeš hubu" - přeber si to, synku, kdo koho uráží
"ti to vykopu do hlavy" - raději na ten sparring nejezdi - už máš větší fanklub, než Madonna
"já sám sem na ulici vybojoval víc bitek než ty jsi jich viděl v televizi" - tomu věřím - tebe by po dvou minutách dialogu musela zmlátit i matka Tereza...
"já nejsem agresivní člověk" -

a teď ještě tu o Červené Karkulce
"jěstě jednou urazíš jeden s mích stylů a já tobě urazím hlavu" - možná bys to svedl, ale co bys tím dokázal? ®e jsou tvé styly nejlepší, protože s jejich pomocí dokážeš někomu rozbít hubu?
"NESUD TOHO KOHO NEZNAS!!" - ty jsi tak čitelnej, že už tě známe všichni.
"já k teori mam hodně daleko k ráně velice blízko" - to je jediná pravda, kterou jsi tu zatím napsal. Vážím si toho, že dokážeš přiznat, co jsi zač.
"mluv slušně jazykem kterým mluvím ja" - prosím tě, už toho nech, já mám namožený břišní svaly a když se směju, tak to hrozně bolí