proti noži...

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

4 Jendis

Příspěvekod Tyrman » ned 03. zář, 2006 12:22

No, souhlasím s tebou.

Jenom, uvědom si, kolik lidí na ulici, má "nůž v ruce". Chtělo by to spíš někoho, kdo není úplně "blbej" ale neni to mistr, aby tak vlastně odpovídal(podle mě...) největší sféře lidí ozbrojených nožem na běžné ulici. Protože proti mistrovi s nožem bych potřeboval zázrak. To řikám rovnou, že bych si na mistra s nožem prostě netroufl. Holýma rukama. Kdybych měl nějakej teleskopickej "domlouvák" tak možná(Kdybych to věděl...:-). Problém v boji s mistrem je, že on ví "co a jak" a tak tě bude prostě školit, což je super, ale na ulici to chodí jinak. Tam si nebudou držet pevný a ostražitý střeh, obzvlášt, když to bude nějaký vyfetlo, co cche tvoji peněženku. Prostě do tebe naběhne s celou vahou. Nevim, je to můj názor. Tam se ti může hodit i to natrénovaný prošlapávání nebo pušky do hrudníku nebo xichtu. Fakt je, že tu jenom teoreticky tlachám. Ale taky to není od věci. Když se člověk zamyslí, zjistí s cizí argumentace, že má někde jeho teorie skulinu..věřím že jakákoliv věc. Teorie i Praxe je schopná tě posunout mnohem dál. I když třeba napíšeš blbost a někdo tě sejme.
Tyrman
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Tyrman » ned 03. zář, 2006 12:24

...
Tyrman
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Jendis

Příspěvekod OpenYourEyes » ned 03. zář, 2006 12:29

Další vymýšlená fraze oragantního kluka/muže který si myslí že sežral(snědl)všechen rozum...NIKDY si me neslyšel říct že jsem nejlepsi(možna v nějaké ironické frázi s které bylo naprosto evidentni že šlo o žert!!
Nejlepsi BOJOVNIK,nejhezci klucina a proste BEST of BU
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod diablik » ned 03. zář, 2006 12:41

...
Naposledy upravil diablik dne úte 05. zář, 2006 9:26, celkově upraveno 1
diablik
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Jendis

Příspěvekod Jendis » ned 03. zář, 2006 12:45

OpenYourEyes píše:Další vymýšlená fraze oragantního kluka/muže který si myslí že sežral(snědl)všechen rozum...NIKDY si me neslyšel říct že jsem nejlepsi(možna v nějaké ironické frázi s které bylo naprosto evidentni že šlo o žert!!

:lol: promiň,nemyslím si nic...jen jsem si přečetl V©ECHNY TVÉ příspěvky tady,abych věděl,s kým mám tu čest.Toto je má poslední reakce k Tobě,dokud nezačneš používat hlavu a bavit se normálně,bez nějakých dogmat a chytráčkovství(co tu zatím,bohužel,předvádíš),nezajímáš mne.

4 Tyrman....já to psal ale proto,že když budeš trénovat s někým,kdo opravdu umí,naučíš se alespoň něco....víš jak:Těžko na cvičišti,lehko na bojišti.

Na "nějaký vyfetlo" Ti nějaké prošlápnutí nezafunguje,právě proto,že naběhne plnou vahu,bez rozmyslu,natvrdo.Však si to s někým zkus,ať na Tebe vletí.....ne tréninkově....a uvidíš.Bohužel,zkušenost je nepřenosná,taky jsem si otevřel obzory až později a tvrději.Ale přemejšlíš fajn,jsi na dobré cestě :wink: 8)
Naposledy upravil Jendis dne ned 03. zář, 2006 12:46, celkově upraveno 1
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » ned 03. zář, 2006 12:46

diablik píše:OYE--- sorry,ze ti to musim povedat natvrdo,ale si Kecal a Trulko...sparring a ulica su 2 rozdielne veci,aj ked fulll sparing je najlepsia priprava na ulicu,ked si odmyslime treningy priamo na ulici...z tvojich kecov mi je uplne jasne co si asi za typek...o ulici vies hovno,inac by si take kydy akoby si zozral bozske hovno nepisal....pokial by si mal backround na ulici,tak by si vedel,ze ziaden "vydrbany wingchun a thajsky box" nic neznamena....najdolezitejsia je zakernost, ,agresivita,silna psychicka odolnost a tvrdost v jednom... a az potom to ostatne...teoretik co prisiel poucovat cely web bojovaumeni.cz,druhy Xaltotun boha jeho :roll: :roll: :roll:

Diablíku,nech ho bejt...nestojí za to,není první,ani poslední....bohužel. :?
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

diablik

Příspěvekod defendu » ned 03. zář, 2006 13:22

diablik:Konečně někdo kdo má na boj na ulici zhruba stejný názor jako já,cesta k tomuto poznání byla alespoň u mne zbytečně dlouhá a bolestivá :lol:
defendu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod diablik » ned 03. zář, 2006 13:25

...
diablik
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: diablik

Příspěvekod diablik » ned 03. zář, 2006 13:29

...
Naposledy upravil diablik dne úte 05. zář, 2006 9:25, celkově upraveno 1
diablik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod defendu » ned 03. zář, 2006 13:56

diablik: jo i já jsem dával a dostával,je úžasný se ráno probudit a zjistit,že máš uvnitř huby boláky z o zuby roztrhaných tváří a že dalších pár dní budeš moct jíst jen tekutou stravu :?

Ale zpět k noži,bylo by vhodné tady psát spíš o tréninkových metodách obrany holýma rukama proti noži,než o tom co přesně při napadení udělat,protože i ta nej technika proti noži statisticky funguje jen z 20% a to ji musíte ještě dobře znát, přesto ale budete nejspíš zraněni.
Zkuste například nakrmit mimino z flašky když by mělo jíst a nechce se mu a přitom nic nezasvinit :P ,a to si můžete být jistý,že frajer s nožem se na ulici bude mrskat ještě "trochu" víc než batole :D

Takže, jak realisticky trénujete obranu proti noži?Jaké máte metody?Zkuste psát věci z vlastních tréninků,ne vyčtené a vykoukané záležitosti z knih a výukovek,které jste nikdy nedělali.

Díky
defendu
mistr diskutér
mistr diskutér

diablik

Příspěvekod OpenYourEyes » ned 03. zář, 2006 14:10

Takže už sem napsal že respektuju lidi co respektují mě,ty si ve svém članku neprovil respekt takže ho neprojevim ani JA. Takže prvni tě tě vyfakuju jak si zasloužíš a pak ti opíšů pár textů a pak zavřeš hubu protože tohle je proti noži a nevidím žadnej důvod proč by si me měl urážet jinak:jak správně uvedlo dvojče na jiném webu,ti to vykopu do hlavy!!!
1)já sám sem na ulici vybojoval víc bitek než ty jsi jich viděl v televizi a můžu ti zaručit že jeden průměrnej thajskej boxer(tak 2 roky intenzivního treninku) by ti nakopal prdel že ještě dneska by si neukázal ten svůj obličej .Něvěříš?já nejsem agresivní člověk ale ty přid toho 16 a dáme ten sparring bez helmy a rukavic a uvidíš jak thajský box nebo wing chun(dam ti vybrat) FUNGUJE!!!

2) tvojich kecov mi je uplne jasne co si asi za typek jj máš pravdu ,sem týpek kterej by tě rozmlátil na káší snad jen rukama,nevěříš ,přid toho 16?!Už se na tebe tšim...

3)vydrbany wingchun a thajsky box" jěstě jednou urazíš jeden s mích stylů a já tobě urazím hlavu,doufám že je ti to jasný !!!

4)NESUD TOHO KOHO NEZNAS!!Kdyby si mel znal jen s 1% věděl by si že já k teori mam hodně daleko k ráně velice blízko!!!

Takže to shrneme,tebe se na nic nikdo neptal,jestli máš nějaké připomínky,mluv slušně jazykem kterým mluvím ja,nebo zavří HUBU a přid 16...pak uvidíš kolik je ve me teoretika!!
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Jinak pro NORMALNĚ MYSLÍCÍ LIDI :

Příspěvekod OpenYourEyes » ned 03. zář, 2006 14:17

Mrzí mě že sem byl hrubí a rozhodně nechci vipadat jako agressivní člověk ale sahněte si do svědomí ,ten ,,člověk,, svým výkladem překročil hranice a napadl to co už dělám tak dlouho...není jiná možnost jak ho přesvědčit o opaku než LEKCI.Jestli máte jiný nápad jak ho přesvědčit a tím ho uštřit bolestivé skušnosti tak sem otevřený...
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod defendu » ned 03. zář, 2006 14:29

Ale OYE,ty ses nám rozjel :D ,velmi mě pobavilo,že píšeš o tom jak diablik uráží styly,které děláš tak dlouho :roll: ,no čtyři roky to je fakt doba :P Říkáš si o to,abys dopadl stejně jako Cheung vs. Bozteppe-jako trapák.

Co kdyby jsme se domluvili,že tohohle klučinu začnem ignorovat,protože jinak tohle fórum úplně zahltí svýma chlístama :evil:
defendu
mistr diskutér
mistr diskutér

defendu

Příspěvekod OpenYourEyes » ned 03. zář, 2006 14:41

Ukaz mi prositme kde sem urazil nejaky styl...
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod diablik » ned 03. zář, 2006 14:48

...
diablik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » ned 03. zář, 2006 14:53

Nějak nemám co dělat (s rukou v gypsu se blbě trénuje :? ), tak si taky smočím:
"respektuju lidi co respektují mě" - člověče, to bys nemohl respektovat nikoho. Musíš se naučit respektovat i ty, kteří tě mají za blba (protože jim k tomu svým chováním dáváš důvod). I když já s tím ve tvém věku taky měl problémy...
"proč by si me měl urážet...tě vyfakuju...zavřeš hubu" - přeber si to, synku, kdo koho uráží
"ti to vykopu do hlavy" - raději na ten sparring nejezdi - už máš větší fanklub, než Madonna :D
"já sám sem na ulici vybojoval víc bitek než ty jsi jich viděl v televizi" - tomu věřím - tebe by po dvou minutách dialogu musela zmlátit i matka Tereza...
"já nejsem agresivní člověk" - :D :D :D a teď ještě tu o Červené Karkulce
"jěstě jednou urazíš jeden s mích stylů a já tobě urazím hlavu" - možná bys to svedl, ale co bys tím dokázal? ®e jsou tvé styly nejlepší, protože s jejich pomocí dokážeš někomu rozbít hubu?
"NESUD TOHO KOHO NEZNAS!!" - ty jsi tak čitelnej, že už tě známe všichni.
"já k teori mam hodně daleko k ráně velice blízko" - to je jediná pravda, kterou jsi tu zatím napsal. Vážím si toho, že dokážeš přiznat, co jsi zač.
"mluv slušně jazykem kterým mluvím ja" - prosím tě, už toho nech, já mám namožený břišní svaly a když se směju, tak to hrozně bolí :lol: :lol:
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod diablik » ned 03. zář, 2006 14:55

...
Naposledy upravil diablik dne úte 05. zář, 2006 9:34, celkově upraveno 1
diablik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RainBows » ned 03. zář, 2006 15:32

ůtok nožem ..na vyhazovače jestli jsem pochopil.
http://www.youtube.com/watch?v=a1Q03qh7BTw

http://www.youtube.com/watch?v=LLqEWDo1VQk Jinak tenhle je nebezpečnej s nožema :)

Knife capoiera vs aikido ..no nevím nevím :?
http://www.youtube.com/watch?v=MthdJrqfxXI
RainBows
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Re: Tyrman

Příspěvekod NIK » ned 03. zář, 2006 15:40

OpenYourEyes píše:Heh ja myslel na treninku :)
Jinak proti nozi jednou,na ulici,spis v baru a povedlo se ,podruhe nevim jestli bych do toho sel...moje skusenost je prevzata od miho mistra kterej dela vyhazovace ve 4 lokalech,a s nozem se setkava jednou tydne:)
PS:muj mistr ma 75 kilo tak aby sis nemyslel ze je to takovy to 120 Kilovy Prasatko s 50 Rukou :)a presto je mezi nema respektovanej...takze vsecka zkusenost pochazi od nej!A od jeho uceni...a nazornych prikladu

Hele to je tvůj Sifu???Fajn fotečky :wink:
http://www.wingchunkwoon.com/photos.asp
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » ned 03. zář, 2006 16:10

Našel sem i pěkná videíčka,ale nechce mi to to načíst.
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...