Low píše:a to ze systema pripomina kung fu. proc ne vzdyt je ruska a jestli se mi to nezda tak rusko sousedi s cinou..a ma to s kung-fu vic spolecnyho nez se zda.. jednou sem se o tom nekoho marne pokousel presvedcit.. ze ten co zalozil se ucil od nejkejch cinanu.. stejne jako krav maga, to jsou jen vytribeny techniky z karate, juda, jiujitsu.. nic novyho pod sluncem
diablik píše:Trochu to ubira na dojmu, kterym tu prezentujes sve "ja"-ver tomu Gino,ze netuzim byt najvacsim k...om tohto webu s najvacsimi gulami,ja len niekedy nemozem s niektorych totalne naivnych dristov tu na webe...ja som si niekedy pred 15 rokmi tiez myslel ze cierny pas v karate alebo kungfu znamena ze si zabijak a podobne hovadiny,kym som na par rockov v puberte nezakotvil v partii Hools a videl kopec nasilia a to ma prebralo...a Ego si tu "honim" iba trsku :wink: :wink: ide mi hlavne o to aby mladi chalani sa prabrali a prestali verit tym bullshitom kt. su tak popularne vo svete BU a kopec ludi za to berie tazke prachy...OBCHODNICI S DAZDOM :twisted: :twisted: :twisted:
Low píše:cierny pas v karate znamena ze si zabijak a podobne
melo by bejt ale povetsinou neni. nemuzu si pomoct ale je to otazka stylu
diablik píše:Trochu to ubira na dojmu, kterym tu prezentujes sve "ja"-ver tomu Gino,ze netuzim byt najvacsim k...om tohto webu s najvacsimi gulami,ja len niekedy nemozem s niektorych totalne naivnych dristov tu na webe...ja som si niekedy pred 15 rokmi tiez myslel ze cierny pas v karate alebo kungfu znamena ze si zabijak a podobne hovadiny,kym som na par rockov v puberte nezakotvil v partii Hools a videl kopec nasilia a to ma prebralo...a Ego si tu "honim" iba trsku![]()
ide mi hlavne o to aby mladi chalani sa prabrali a prestali verit tym bullshitom kt. su tak popularne vo svete BU a kopec ludi za to berie tazke prachy...OBCHODNICI S DAZDOM
![]()
![]()
Frank píše:Nejlíp zastrašující zbraň je střelná zbraňPistole apod.
TRIOBO píše:... takto by som to neriešil....kedže nevieme ako velmi je utočnik vymlety...nahodou sa nezlakne ani vytiahnutej zbrane.. alebo naopak , zlakne sa tak že adrenalin mu doda odvahu a v tom pripade bude obranca nuteny vystrelit pretoze sa moze stat ze ho sunda jeho vlastnou zbranou , no a to by už mohol byt problem pretože strelit do niekoho z hladiska legislatívneho može byt dost osemetna zalezitost...
Matti píše:... ak uz mierim tak musim byt na 100 % presvedceny ze aj vystrelim ak to bude potrebne. ...
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků