Grepp píše:tak klobouk dolů....takovou odezvu jsem nečekal! Každopádně díky za rady. Mimochodem jsem z Ostravska (Havířov) takže jestli někdo ví o nějakém dobrém klubu,ať už box nebo thaibox nebo jinému BU tohoto stylu tak ať mi prosím napíše.. A mám dotaz...opět...mám v plánu jít na V© policejní a odtud se dostat k URNA nebo jinému oddílu stejného zaměření. Které BU tam budu nejspíš potřebovat? každopádně dík moc za odpověď.
TierraZ píše:Ja nechci aby mě někdo přepadával či už s páskem jakékoli barvy nebo bez něj. Jsem jen bezbranná ženská
Hyperboreus píše:TierraZ píše:Ja nechci aby mě někdo přepadával či už s páskem jakékoli barvy nebo bez něj. Jsem jen bezbranná ženská
Grepp píše:Čau chlapi,mám dotaz, je mi 18 a mám 190cm a 88 (90 když se dobře najím ) kilo ALE neumím se bránit(rvát) a součastně bych se rád naučil nějaké BU. Není to proto že bych neměl sílu(hraju asi 12 let hokej takže nějaká ta síla tam je...snad...) ale protože nemám zkušenosti z dřívějška. Chtěl bych se něco naučit ale nevím co by mi vyhovovalo. Nějakou akrobacii ani nechci,protože jsem za těch 12 let neustálého silového tréninku ztratil do jisté míry obratnost a nejsem ani nějak hbitý... takže bych chtět něco spíše na využití toho co mám tj. síla ale chtěl bych získat i pružnost a hbytost....nebo jestli myslíte že bych měl zkusit jiný styl rád si nechám poradit. Dík moc za vaše rady...
manikin píše:Nemám nic proti boxu, kick boxu atd. jen si myslím, že tyto systémy nemají dostatečně vybudovaný systém boje na zemi, kam se můžeš dostat a pravděpodobně v boji i dostaneš. Takže být tebou zkusím něco více komplexního...
manikin píše:já tedy nevím, jestli si to četl celé, ale psala jsem, že naučit se jujutsu není otázkou jednoho roku narozdíl od boxu, i když i tam si myslím, že na to aby byl člověk dobrý je potřeba delší dobu
nebudu se s tebou dohadovat, máme na to každý rozdílný názor... nemám ani 160 cm, vážím zhruba 50 kg...myslíš,že budu někdy schopná udeřit tak, abych někoho svou ranou uzemnila?
to neznamená, že nepotřebuji dostat do svých pohybů dynamiku atd. ...
prošlápnout koleno...no asi by ses divil...máme v oddíle jednu slečnu, která se tak ubránila...nevím, jak se útočník dostal domů, ale po dvou nešel
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků