Toman píše:Na druhou stranu by mne zajímalo co by se stalo kdyby někdo z kolemjdoucích dal dotyčnému herci bez varování dělo nebo s ním šlehnul o zem.
Vrozkrokkop píše:Dneska se mi stala strašně vtipná věc, kterou doteď nepobírám:
Na ulici jsem se nikdy prát nemusel, ale dneska jsem vylezl z metra a začal do mě kérovat nějakej boreček - byl mi po ramena, plešatej a vypadal jako něco, co vylezlo ze hřbitova.
Sral mě několik minut, ale já jsem se vůbec nemohl rozhodnout, jestli mu mám střelit nebo ne, adrenalin jsem už měl jak sviňa, ale bylo mi strašně blbý sundat takovýho kluka.
Měl za sebou další 3, ale ty se rvát nechtěli, on si taky nějak netroufal přejít na další levl.... ale.... co to má k čertu bejt?![]()
Počítal jsem s tím, že když po mně někdo půjde, bude větší, silnější atd, + všechny ty zkazky tady na fóru, ale tohle? Totálně mě to vyhodilo z rovnováhy.
Nechal jsem si nadávat, a pak jsme se šťastně rozešli. Doteď nevím, jestli jsem udělal dobře....
nick1234 píše:...alebo sa otocit a z bojovym pokrikom sa na neho rozbehnut...
Vrozkrokkop píše:Já teď zjistil, že můžu eventuelně mít úplně jiný - ale stejně nebezpečný- problém než kluci co tu zakládají vlákna o tom co mají dělat aby neztuhli, nebo řeší nějaký blok.
Ve mně se naopak rozlil pocit, že to případně úplně na pohodu dám, i kdyby se přidali i ostatní. Že mezi nima zařádím jako černá ruka a úplně v klídku odejdu.![]()
Teď mimo euforii je mi jasný, že by to mohlo dopadnout trochu jinak...
Trochu mě to ale překvapilo, protože jsem se opravdu nepovažoval za člověka s nezdravě vysokým sebevědomím.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník