marcelo píše:jeikobe-lenze ty nemozes trenovat pristupom ze proti tebe pojdu len salati...ja poznam zopar bijcov ci nikdy nic necvicili a zbohom rodina ked som ich videl v akcii.. na nich by ti age-uke a kingeri velmi nepomohlo
jeikob píše:marcelo píše:jeikobe-lenze ty nemozes trenovat pristupom ze proti tebe pojdu len salati...ja poznam zopar bijcov ci nikdy nic necvicili a zbohom rodina ked som ich videl v akcii.. na nich by ti age-uke a kingeri velmi nepomohlo
vždyt jsem napsal trenuj a cvič tak jako by jsi bojoval z největším nepřítelm
jeikob píše:Ale zkušenosti jsou různý.no asi jsem měl štestí a nenarazil jsem na žadnýho thai boxera ani boxera:) A ani na týpka z galerky .Ale nemůžu si pomoct diskotékoví prudiči,fotbalový chuligáni,skinhedi pokud nejsou v davu ,tak saláti jsou ve většině případech!!! Za další určitě netvrdím ,že by měl člověk někoho podcenovat.mimochodem platí trenuj tak jako by jsi se bil z největším nepřítelem. Druhá věc je z čeho u těhlech lidí bych měl obavu a to je záludnost ,že jim hrábne a podobně. A co se týká zkušeností tak proti těmhle lidem mi to co sem se naučil na karate bohatě stačilo. Další věc je oni se vetšinou perou s lidma u kterých čekaj ,že se nebudou bránit nebo budou reagovat podobným způsobem a že jim někdo vykreje ránu a dá pestí do žaludku nebo podkopne nohy to vůbec nečekaj. Totiž v tom realu pokud se neznáte tak nevíte kdo ten druhý je zač a co umí. nedávno ukazovali nějakou bitku fanoušků a opět ti hoši utočili způsobem,jako by přímo nabíhali na modelovou aplikaci:)
ukropcany píše:Ad Chuck & BL - moje "vzory" majú fighting skills niekde inde...![]()
Ad ucrop - otázka je, či ja by som chcel s lemplami cvičiť... jebkov sekám ako tu, tak v živote... bol tu pred časom jeden chlapec (povedal by som, že by ste si mohli ruky podať) čo sa na mňa nalepil, ja debil som ho zobral k nám na tréning a nakoniec to skončilo tak, že dostal tak na piču, že už sa už neukázal... sráč jeden... takže pozor... keď «a chce Pán Boh potrestať, tak Ti splní prianie...
Vranovsky píše:... ty si pořád stejnej Idiot,běž za Kolerusem na kterýho ses vysra..protože si chtěl být Zázračnej Kungfista a řekni mu že Age Uke Nefunguje...Upozorňuju tě že když mu tám strčíš tu svojí vychrtlou hnátu a dáš direkt tak ti tu ruku pomocí Age Uke zláme...
fakt píše:Vranovsky píše:... ty si pořád stejnej Idiot,běž za Kolerusem na kterýho ses vysra..protože si chtěl být Zázračnej Kungfista a řekni mu že Age Uke Nefunguje...Upozorňuju tě že když mu tám strčíš tu svojí vychrtlou hnátu a dáš direkt tak ti tu ruku pomocí Age Uke zláme...
Vranovský až tě pustí na vycházku (pokud je v tom ústavu, kde se zrovna nacházíš máš) zajeď do Chomutova. Tam místní radnice našla zákonný způsob jak se vypořádat s nepřizpůsobivými občany.
Abys to dobře pochopil: nedělej dluhy, když je nemůžeš splácet.
A teď zpátky k boxu.
cudles píše:Jo hoši, vy si děláte prdel, ale já to mám skoro pod voknemTo bych vám přál vidět ty komedie, a proplétat se bandama nasranejch cigošů co přišli o dávky, cestou na trénink
pavka06 píše:ja jsem z jihlavy a z cikanu tady u nas na sidlišti kosov sem mel vzycky respekt a pak sem jel na 14-dni k babicce do litvinova a kamosi mi ukazovali janov a videa co sou schopny udelat tak docela chapu delnickou stranu:D:D
Vranovsky píše:marcelo píše:ukropcany píše:4marcelo - littleass a tí...
ahaaaa..uz viem...zaujimavy pacient
![]()
![]()
![]()
![]()
No aspoň si tu ale chlapci stojim celou tu dobu-a že sem chodim dýl něž Vy!Za svym!!!A to je důležitý
![]()
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků