Jasný...taky raději používám nohy...kór v práci....tam mám kanady. Hodnotím za jedna s hvězdičkou.....stačí dupnout,kopnout do holeně,maximálně do pupku...když už nejni zbytí. Nějaké highkicky moc nepěstuju(čímž netvrdím,že to nekopnu,pořád ještě jo

). Ale ta holeň....ta je cejtit.......
Když vidím,že je tam šlusák,už rovnou nasazuju minimálně chirurgické rukavice....holou rukou na tyhle zmr*y prostě nesahat!!!!!! Většinou ale nosím ty "pískové"......jsou mezi nima experti,kteří se zjevují hlavně v době,kdy je na tam spousta lidí a spoléhají na to,že před lidma se jim nic nestane,že je necháme bejt. Což se pletou......tento trend ale nastavili mamrdi,kteří to dělali před náma......ti s nimi nechtěli mít problémy(nebo se jich báli,nevím) a tak je nechávali bejt......to je cesta k tomu,jak dopadl ten blb v Třebíči(než mne někdo osočí,že pomlouvám mrtvého......v této práci je osobní bezpečnost na prvním místě!!!NEEXISTUJE,abysme si někoho zařadili do kategorie neškodných....i když jej vídáme denně a n ikdy nám nic neudělal. Platí to nejen pro různé agentury,ale i pro MP i PČR....je nutno ke každému VŽDY přistupovat jako k potencionálně nebezpečnému. PČR a některé MP k tomuto své lidi vedou. U BA to nebývá pravidlem.....tam spíše platí,že zaměstnanec,který to myslí s prací vážně,se vzdělává sám.......99x může být borec v poho,ale po 100 na vás startuje.....proto osobně zastávám názor:"vždy ve střehu!" )......kór,když lidi od BA nemají status veřejného čunitele(i když bambuláci od myslivců,nebo rybářů jej mají......tohle taky nepochopím) ani ve službě.......a připravovanej zákon,kterej hraje do karet Bártově ABL - to by se jeden posral(trochu odbočím)-
No schválně - komise,složená z ČLENŮ NEJVĚTŠÍCH AGENTUR V ČR(tzn. lidi ze Securitas,ABL,Group 4 atd.) bude jezdit po ostatních agenturách,dělat jim velkej audit a rozhodovat,zda mohou tuto činnost vykonávat. Jak,kurva,může potencionální konkurent jezdit ,vidět pod pokličku,číst ty nejinternější informace a pak rozhodovat??? Nepřijde vám to postavené na hlavu???? No nic....to bylo jen odbočení a vypuštění páry....moje firma to není a nadosmrti to taky dělat nebudu a nechci......
Občas by mi z toho ale praskl čur*k........