pavela píše:Počítám se samozřejmě do klubu s Joe, Yiwanem a PM, Bruce byl bezva filmová hvězda a idol, bohužel jeho příspěvek k BU je nulový a dokonce bych ho přirovnal k příspěvku Sifu Hladíka v ČR, ukázal mnoha lidem, jak nemá vypadat BU a vnutil jim iluzi, že to je BU. Znakem pravého mistra BU je mimojiné i dlouhověkost a to že umřel velmi mladý svědčí o tom, že to zkrátka dělal špatně. On skutečně cvičil kungfu(dril) ale bylo to kungfu bez vedení mistrem a tudíž značně hladíkovské... Já osobně jsem jeho plagát na zdi neměl, z toho důvadu, že jsem byl vychován, jsa již vetchý stařec, na filmech z produkce ČLR, kde bylo skutečné BU a když jsem viděl poprvé BL ve filmu(big boss, hrůza), říkal jsem si, že je to nějakej magor. Poskakuje a ječí a kuká jako kukačka. Později jsem viděl ten záznam z TV, který tady kdosi považuje za ukázku vyjímečných bojových schopností(jak to také bylo komentováno) a musel jsem konstatovat, že to je technika, kterou začínají děti v každé wušuškole ve 3-4 letech.(což neznamená, že je ta technika špatná, ale rozhodně to není, to co o tom říkal komentář) Pak jsem viděl Fist of Fury, který byl velmi povedený a musel jsem uznat, že jako herec byl dobrý(ovšem Fist of legend, případně starý seriál Huo Yuanjia a Chen Zhen z produkce TVB jsou stokrát lepší). O co lépe ukázal bojového ducha Jet Li, který v kontrastu k BL nabubřelým kecům(které v USA žerou) že staré styly jsou nahovno řekl nšco v tom smyslu, že on je několikanásobný ©ampion Číny ve Wušu ale prát se neumí. To je odpověď bojovníka wušu, BL ukázal akorát, že je pitomec. Mimochodem mám teď DVD dokument o filmovém průmyslu v HK a slavný režisér a mistr wušu Liu Jiahui (36 komnat '©aolinu atd..)tam říká,:" přišel za mnou Bruce když se vrátil z USA a řekl mi, že tam teď dělá JKD, ptal jsem se co to je a on povídá, no to je "když ti někdo chce dát takhle pěstí, tak ty mu rychle dáš pěstí jako první," Není třeba komentovat...
Grrrr píše:-výrok Jet-liho o tom že je mistrem wušu a prát se neumí jen potvrzuje "kecy" BL na staré čínské styly
Grrrr píše: "*.jutsu x *.do"![]()
![]()
![]()
miluju spoje napříč světama, i když de jen o vyjadřování.
Nejen "do zblbnutí" ale i "k smrti". Kdo chceš, následuj po stejný cestě.Grrrr píše: a jak toho dosáhnout ? - trénovat do zblbnutí...
Hyperboreus píše:Joxi,já slova jako "debil"v netových debatách nepoužívám.Myslím,že na debila se/a ostatní/pasoval WT Martin.Jeho věc,když si to myslí,nikdo mu to nebere.Zdar
Hyperboreus píše:Co říci na vaše argumenty,pánové.Asi to,že "BL vám nesahá ani po kotníky".Nic jiného mne nenapadá,vzhledem k vašemu "pochopení"BL,ale nejen jeho,vůbec kteréhokoliv člověka.
Říkám to podruhé,asi jste mistry ve svém oboru,chápete určitou filosofii vám servírovanou a vámi akceptovanou,
ale mám silný dojem,že jste nepochopili určité životní poslání jednoho každého člověka.Zatím se chováte tak,jako by každému z vás BL něco provedl.CO??BL provedl??tak špatného?
Jako jeden z prvních dokázal do jisté míry zvrátit určité dogma mnohdy přeceňovaných BU propagovaných starými mistry.
Kristepane,BL urazil staré mistry,zpochybnil jejich metody,to je ale SVĚTOVÝ průser a proto BL umí h....
a my to tady,zrovna tady na tomto serveru dokážeme.Pavelo a ostatní protiBLovci,všichni vševědi,co se BU týče,mistři světa atd.vy asi nikdy opravdovými mistry nebudete.Asi to víte a to vás možná štve.
Zdar
player píše:Hyperboreus:"mozna" se tu projevuje i typicka ceska vlastnost....zavist...
[/quote]Hyperboreus píše:Co říci na vaše argumenty,pánové.Asi to,že "BL vám nesahá ani po kotníky".Nic jiného mne nenapadá,vzhledem k vašemu "pochopení"BL,ale nejen jeho,vůbec kteréhokoliv člověka.Říkám to podruhé,asi jste mistry ve svém oboru,chápete určitou filosofii vám servírovanou a vámi akceptovanou,ale mám silný dojem,že jste nepochopili určité životní poslání jednoho každého člověka.Zatím se chováte tak,jako by každému z vás BL něco provedl.CO??BL provedl??tak špatného?Jako jeden z prvních dokázal do jisté míry zvrátit určité dogma mnohdy přeceňovaných BU propagovaných starými mistry.Kristepane,BL urazil staré mistry,zpochybnil jejich metody,to je ale SVĚTOVÝ průser a proto BL umí h.... a my to tady,zrovna tady na tomto serveru dokážeme.Pavelo a ostatní protiBLovci,všichni vševědi,co se BU týče,mistři světa atd.vy asi nikdy opravdovými mistry nebudete.Asi to víte a to vás možná štve.
Zdar
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník