Myslim že klíč je ve slově nejlepší. Nejlepší pro co? Stručně: Nejlepší cestou jak se stat rváčem je se rvát? Pak i já musim s josefmladym souhlasit...josefmlady píše:... úvahu dám:
já si myslím, že technika je třeba, je to jedna z věcí které totiž můžete z velké míry sami ovlivnit, na rozdíl od psychiky, kterou dle mého názoru až tak formovat nemůžete i když někteří budou tvrdit opak. Nejlepší cesta k tomu jak se stát dobrým fighterem na ulici je podle mého cvičit v tělocvičně techniku a pak si ji jít vyzkoušet na ulici, pokud možno pod dohledem svých kamarádů, kteří když to nevyjde tak zasáhnou. Jasně, musím dodat, že je to nemorální a ....
plasomrak píše:ps: citajte si dokladnejsie aj cudzie prispevky, nie len tie svoje, lebo ked niekto utoci na druheho za vetu ktora je vytrhnuta z kontextu, je to populizmus a manipulacia, ktora nema v slusnej spolocnosti miesto.
JAQ píše:Nenapsals tam JAQ jen proto ze je to krytsi nez Anonymni nebo Geralt1 ?
jox píše: Až na vás někdo vyběhne, tak nebudete mít za zadkem tu bandu, kerá vám strach ubírá a "jemu" přidává a dělá z něj zoufalce ...![]()
___
Jox
Sai píše:Omlouvám se všem, kterým jsem ublížil, za všechno co jsem napsal špatného...![]()
Mimochodem... ve větě techniky na ulici ověřené vlastní skušeností, se ve slově zkušenost píše opět z![]()
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků