No po vodpovědích tohodle druhu vaše důvěryhodnost pořád klesá a klesá...andromeda píše:K výzvě od pana policisty 158 - mé tréninky jsou v úterý od osmi a v pátek od čtyř v tělocvičně 1. kpša, Pernerova 29, Praha 8 - Karlín. Přijď, přepadni tam, koho chceš, třeba i mně, buď se ubráníme, nebo ne a ty budeš mít co vysvětlovat svým kolegům, které jistě jako profesionální policista sám poradíš přivolat - to je realita a o tu jde, že? Chceš to reálné, tak nechtěj "cvičně" znásilňovat mladé ...náctileté dívky, které ti mám já ještě připravit na stříbrném podnose... To už tu také jednou bylo.
100% souhlas. Vyzva patrila mezi ty mene chytre vykriky v teto konferenci a tohle byla rozumna reakce. Na rozdil od jinych se p.Polak snazi neco delat a dle sveho nejlepsiho vedomi a svedomi ucit divky se branit. Kolik z vas toto cini? Zatim jsem tu videl pouze kriticke reakce, jak by se to MELO delat....Zkuste, oducte par kurzu a pak se muzeme bavit. Nesouhlasim s naplni kurzu, kterou p.Polak ma, jak jsem rikal uz drive, na konci za nej stejne budou hovorit vysledky a pokud mu to nefunguje, jak jsme vsichni presvedceni, pak se drive nebo pozdeji objevi v tisku zprava, ze studentka prvniho rocniku gymnazia byla prepadena a znasilnena (a Blesk k tomu doda, ze se tak stalo i pres absolvovani kurzu sebeobrany u p.Polaka) a p.Polak bud zmeni napln kurzu nebo se da na sachy:-)andromeda píše:Hezky jste se rozpovídali![]()
K výzvě od pana policisty 158 - mé tréninky jsou v úterý od osmi a v pátek od čtyř v tělocvičně 1. kpša, Pernerova 29, Praha 8 - Karlín. Přijď, přepadni tam, koho chceš, třeba i mně, buď se ubráníme, nebo ne a ty budeš mít co vysvětlovat svým kolegům, které jistě jako profesionální policista sám poradíš přivolat - to je realita a o tu jde, že? Chceš to reálné, tak nechtěj "cvičně" znásilňovat mladé ...náctileté dívky, které ti mám já ještě připravit na stříbrném podnose... To už tu také jednou bylo.
Každý mi jistě dá za pravdu, že "simulovat" cvičně přepadení mladé dívky dospělým mužem a vyvozovat z toho závěry o možné realitě stylu - to je nesmysl. Buď je to tréninkové a neubližuje se, nebo je to sport a má to svá pravidla, nebo je to realita a ta pravidla nemá. Tak kdo chce jít do reality, musí přijmout i odpovědnost za svůj rozdrcený ohryzek, nebo genitálie, nebo i za to, co udělá druhému. A já nebudu riskovat pozdější trestní oznámení na mne od hlupáka, který si myslel, že mu musí něco dokazovat studentka z 1. třídy gymnazia.
Opet souhlas. Podobne vyzyvaci boje byly jeden cas caste napriklad ve WT a jedine, co si chteli tito, radoby bojovnici dokazat, je "kdo z nich ma delsi prirozeni"....proste o tom nejsou bojova umeni, ale business a rozdeleni trhu. Asi vite jak spolu souperi WT a WCh, to sem vsak nepatri, jen jsem si na to vzpomnel, kdyz jsem videl vyzvu od kolegy 158. Pokud jste presvedceni, ze p.Polak uci spatne, pockejte na prvni prusvih a pak se do neho navazejte, jak je libo. Do te doby jej nechte delat jeho praci.andromeda píše: Sebeobrana je šance laikům, naučit se za krátkou dobu to nejzákladnější, aby se mohli ubránit, když je obtěžuje opilec, nebo agresivní pitomec - na ulici, v parku, na diskotéce, v baru..... to není o tom, jestli se patnáctiletá dívka ubrání policistovi, který trénuje BU xlet a sám se prezentuje jako expert. A jestli k tomuto vyzývá opravdu policista, měl by se stydět.
toddb píše:andromeda píše:Sebeobrana je šance laikům, naučit se za krátkou dobu to nejzákladnější, aby se mohli ubránit, když je obtěžuje opilec, nebo agresivní pitomec - na ulici, v parku, na diskotéce, v baru....
A to je mozny?A co mam pouzit? Nin? Tsun? Do?
Jinak, pekny novy rok.
A bavil jsi se s nekym, kdo je ochutnal a rekl ti, ze to chutna jako h..o? Nebo jsi jen soudil dle zapachu?roza píše:Makoto - "....zkusenost, coz troufam si tvrdit nikdo z vas s NTD nema."
Neber to jako snahu o vulgaritu za kazdou cenu ,ale :" abych vedel ,ze nechci jist hovna ,protoze urcite chutnaj jako hovna ,nemusim je nejdriv ochutnat...."
Jen takovej primer.
Roza
No jo kámo ale ta tvoje úvaha má drobnou chybku. Zkus si představit že tady diskutujou i lidi s cérečkou ve školnim věku a nechtěj aby se vo ní psalo v Blesku, že dojela na to, že se s násilníkem začala neúčině "rvát" místo něčeho rozumnějšího...Makoto píše:Opet souhlas. Podobne vyzyvaci boje byly jeden cas caste napriklad ve WT a jedine, co si chteli tito, radoby bojovnici dokazat, je "kdo z nich ma delsi prirozeni"....proste o tom nejsou bojova umeni, ale business a rozdeleni trhu. Asi vite jak spolu souperi WT a WCh, to sem vsak nepatri, jen jsem si na to vzpomnel, kdyz jsem videl vyzvu od kolegy 158. Pokud jste presvedceni, ze p.Polak uci spatne, pockejte na prvni prusvih a pak se do neho navazejte, jak je libo. Do te doby jej nechte delat jeho praci.
Hmmm...to je pravda...na to jsem nepomyslel.jox píše:No jo kámo ale ta tvoje úvaha má drobnou chybku. Zkus si představit že tady diskutujou i lidi s cérečkou ve školnim věku a nechtěj aby se vo ní psalo v Blesku, že dojela na to, že se s násilníkem začala neúčině "rvát" místo něčeho rozumnějšího...
TAPTAK píše:Boris68 - problem vidim v tom, ze posuzujes dobreho boxera podle toho, jak vypada jeho zapas s jinym dobrym boxerem. Pokud mu nebudeme stacit nahore, a to je dost pravdepodobne, nebude sance ani na kopy a zapas bude vypadat uplne jinak. To se ani nebavime o tom, ze je zvykly rany davat i dostavat a uplne jinak (lepe) vnima, co je nebo neni nebezpecny uder.
Videl jsem par kluku, co predvadeji do lap. Myslis, ze az na tebe poleti takova kombinace, ze ho trefis mezi nohy? A co teprve kdyz to bude opravdovy konflikt. Spolehnes se na to, ze se trefis? Spousta 'razantnich' kopu konci uz jen na tom, ze se souper pohybuje proti tobe. Prime kopy do nohou rady sklouznou. Mas tak nabehany lowkick, aby to cloveka, ktery te chce serezat, aspon trochu zaujalo?
No přesně a proto moc nevěřim stylum typu Teakewonda na ulici.Né ®e by ty techniky byly špatný, nebo že by je neuměly. Ale když i profesionální boxeři se perou tímhle stylem tak se mi nechce věřit že by tam někdo vykouzlil kop s otočkou ve vzduchu:)Low píše:viděli jste jak se na konferenci Tyson s Lewisem? Taky to box moc nepřípomínalo)
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků