NAIA píše:Jendis píše:Luene...bacha....Naia Tě prej chytí,zmačká a vymačká a pak vyhodí...jako citron.......
A jedeš na čem???

NAIA píše:Jendis píše:Luene...bacha....Naia Tě prej chytí,zmačká a vymačká a pak vyhodí...jako citron.......
A jedeš na čem???
RBR píše:Opět se naplno projevil náš vzájemný antagonismus, to neřeš taky si s radostí rýpnu až tě přistihnu jak na fóru plácáš blbosti.
RBR píše:Naia nabídl možnost jak v tom něco udělat, za což si ho vážím. Jestli to v mém případě bude fungovat zjistím až na place.
TongPo píše:PS: Co vlastně znamená to slovo "antagonismus"?
To my x-boxeři neznáme...
Doufám, žes mě tím nechtěl urazit!![]()
![]()
defendu píše:Hele,mluv za sebe jo?Já náhodou vím co to znamená,prostě že jste na kordy![]()
Mimochodem to je termín,který údajně vymysleli staří alchymisti...musel jsem to sem napsat,aby si někdo nemyslel,že jsou x-boxeři fakt úplně blbý
![]()
TongPo píše:defendu píše:Hele,mluv za sebe jo?Já náhodou vím co to znamená,prostě že jste na kordy![]()
Mimochodem to je termín,který údajně vymysleli staří alchymisti...musel jsem to sem napsat,aby si někdo nemyslel,že jsou x-boxeři fakt úplně blbý
![]()
A jak ses tou náhodou dozvěděl, co to znamená antagonismus? Tos hledal v gůglu význam slova orgasmus, nevěděl jak se to přesně píše a vono ti vylezlo tohle?
luen píše:TongPo píše:defendu píše:Hele,mluv za sebe jo?Já náhodou vím co to znamená,prostě že jste na kordy![]()
![]()
A jak ses tou náhodou dozvěděl, co to znamená antagonismus? Tos hledal v gůglu význam slova orgasmus, nevěděl jak se to přesně píše a vono ti vylezlo tohle?
![]()
![]()
Orgasmus? To je to, co prijde driv, nez si zenske prejou?![]()
![]()
defendu píše:G-bod?? Jo,to u nás v Plzni zná každej....Gambrinus bod je super![]()
fakt píše:kwaicheng píše:Jakou techniku na G-bod? Asi bodnutí ne?
A trefíš to vždycky? Nebo musíš s frajerem na zem a tam hledáš?
fakt píše:vypíchnutí moudí
TongPo píše:RBR píše:Opět se naplno projevil náš vzájemný antagonismus, to neřeš taky si s radostí rýpnu až tě přistihnu jak na fóru plácáš blbosti.
Doufám, že ti k tomu nedám příležitost...
Týhle nabídky určitě využijUž je taky načase odkopnout dětský střevíčky tvýho technicko - intelektuálskýho pojetí a sestoupit do světa dospělých - temnoty reálný sebeobrany... Podlý
PS: Co vlastně znamená to slovo "antagonismus"? ©okovaný
To my x-boxeři neznáme... Smutný
Doufám, žes mě tím nechtěl urazit! Zlý nebo velmi zuřivý Smějící Mrkající
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků