nemea píše:tesim sa na tie ukazky, ako zeny mlatia chlapov, to som uz davno nezazila![]()
specialne posielam ahoj ukropcanemu.
ukropcany píše:4nemea - kujéééém, kujééém...
roza píše:Clapci ,prestoze Androsovi nemuzu prijit na jmeno ,tady se ho musim malinko zastat - a fakt se mi moc nechce - ,abychom byli alespon trochu objektivni.
Ono tu totiz tech fooor o nem a s nim a proti nemu bylo povicero ,vetsinou velmi obsaznych.A on to tam skutecne psal.Tudiz se mu moc nedivim ,kdyz tu kazdy pulrok prijdou novi lidi s touhle otazkou ,ze uz na to kasle.
Zkusenosti s wingchunem cerpal pod tehdejsi skolou EWTO ,vedenou ze zacatku 90.let p.Rzounkem.
Pisu to v dobre vire ,Andromedo ,doufam ze jsem to nejak neprekroutil.
Roza
Makoto píše:Tak uz by mely chodit i videa na jujutsu.cz sekce Sebeobrana pro zeny. Takhle si ja predstavuji vyuku sebobrany pro zeny. K p.Polakovi jsem se jiz vyjadroval a jsme pripraven "jit na trh s vlastni kuzi" a obhajit to, co na techto strankach uvidite. Jsem presvedcen, ze to delame lepe....Tak do me borciJo a podepisuji se jako Jarda Kolcun, takze propriste Makoto = Jarda Kolcun
kurt78 píše:to makoto:
tie videa fakt o milion tried lepsie ako andromeda, ale k dokonalosti im troska chyba par veci, napr. divky se brani najma udermi a kopmi ktore su stale moc holcici t.j. slaby, nepresny, bez potrebnej stability /az na par skoro vyjimek/,--a kdyz se teda brani udermi mali by je umnet, ne?
taktez/co je u holek v ich veku problem/ im zinsenovat realnejsi atmosku /myslim ten smich pred akci a ihned po ni+ nevzdaleni se od utocnika/ a par chyb v taktike na zemi ked uplne dovoluji utocnikovy aby se dostal do vyhodni pozice..
a najme jsem nevidel realny utok chlapa /nemyslim ve smyslu chlapske sily-co by tiez ,ale nebolo na skodu ,aby videli do coho jdou/, ale myslim normalny utok a to je pri odporu divky by chlap logicky pouzil min. facky a jej pridrzeni napr. za vlasy./co by byl docela problem.../
ale vcelku oproti tomu co jsem koukal do ted, vivat90bodu.
S474N píše:Makoto: ano, dotaz mam, kdes vzal tech 80% v bode cislo jedna ?
Radekkokk píše:... ale zajimala by me jina vec-na videu, napriklad kdyz kopli partnera(zivou figurinu,nebo jak to popsat)mezi nohy, vice mene se vzdy schoulil stejne-jako by to asi udelala vetsina muzu-ale me by zajimalo, zda-li ty zeny umi byt natolik kretivni a jestli by je nevyvedlo z miry, kdyby se tak vubec nezachoval-skratka jestli je pripravujete i nejak psychicky apod...
TAPTAK píše:Co bych doporucil k uvaze je - kop mezi nohy a pichani do oci vetsina chlapu ceka. Takze to casto konci chycenim koncetiny.
Po kopu do holene jste bez vyjimky padali na zem. Pripada mi to hodne prehrane a trosku se obavam, ze bez chranicu budou mit vetsi ujmu holky, mozna az takovou, ze uz nedokazou utect.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 1 návštěvník