NAIA píše:Abych to uvedl na pravou míru. Já se neptám jestli něco u sebe nosit. Do toho si mluvit nenechám. Jen se ptám čemu byste dali přednost jestli teleskopu nebo spreji a proč. To je vše. Děkuji za odpovědi.
zipule píše:...Nemáte s tím někdo zkušenosti?
Jendis píše:jj, je to tento :
http://www.wojoczek.cz/gumovy-obusek-p-5845.html
nemohu si jej vynachválit, mohu jej dát i do taktické vesty, nijak výrazně neubližuje ( jo, dělá maximálně jelita, je to hlavně "přesvědčovadlo" ).....to, že se nedá stáhnout, mi až tak nevadí, nosím jej hlavně v práci ( místo teleskopu, či tonfy ).
Uvažuju o tom, že si pořídím ještě jeden a budu ho nosit v batohu.
Kryty se s ním dělaj super, na úderovku je taky parádní......opravdu velké pozitivum spatřuju v tom, že s ním vážněji neublížíte ( viz můj příspěvek výše - teleskopy jsou sice fajn, ale , jak píšu, lámou kosti, trhaj svaly.....a já lidem nerad ubližuju víc, než je nutné ).
Mamrda mi stačí zlískat, nepotřebuju jej poslat do špitálu
TongPo píše:Tohle sice není originální SNBáckej VUML (jak správně vysvětlil bison Vulkanizovaný Učitel Marxismu - Leninismu), ale jen jeho modernější napodobenina z měkkýho plastu. Oproti VUMLu je trochu tvrdší, ale obecně jsou "užitný vlastnosti" skoro stejný. Jeho výhody už jsi zmínil - bolí ale nijak vážně neublíží. Ale má i svý nevýhody - když pominu jeho neskladnost, tak s ním skoro nic nerozbiješ / nevypáčíš a při opravdu tvrdým střetu je skoro k hov*u.
TongPo píše:No jo no, volba pistole vs. revolver je věcí vkusu každýho soudruha...Já zase nemám rád revolvery, nechápu jak někomu může vyhovovat ta ohnutá hůlka od deštníku, za kterou se ta bachratá věc drží...
![]()
Jo a laskavě si neber do huby GLOCKa, jó?![]()
![]()
![]()
Co se týče derringeru - v rážích co uvádíš, už taky nebude zrovna malej, nýbrž rozměrově a hmotnostně na úrovni kapesních pistolí. I když nemáš pistole rád, osobně bych v případě potřeby nějaký mini zbraně volil spíš něco takovýho. Při prakticky stejný hmotnosti a rozměrech to má 3x větší nábojovou kapacitu. Nevýhodou ale je cca dvojnásobná cena...
Jendis píše:...Glock...ehm....s podobnou plastovou pistolkou si hrajou moji kluci...
Jendis píše:...Kevin je fajn, na svoji velikost velmi dobrá přesnost...a slušně kope. ( Ty ho máš ? )...
TongPo píše:Jendis píše:...Glock...ehm....s podobnou plastovou pistolkou si hrajou moji kluci...
No, alespoň že někdo z vaší rodiny má rozum a dobrej vkus
Děti holt občas překonají rodiče již v útlejším věku...
Jendis píše:...Můj favorit pro denní nošení je tenhle - asi před měsícem jsem měl možnost si bouchnout jak z .38 special, tak z .357.......cca 500 ran dohromady .
http://www.mpicz.com/sortiment/klcr---nove-v-prodeji/
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků