Tohle je hezky tema, i kdyz to hlavni tu uz asi probehlo.
Jsem ted na stredni, kde uz je klid.
Byl tam frajer, kterej slovne sikanoval, i kdyz jednou kamaradovi i vyhrozoval, ze si na nej pocka s nozem. Pro nej to znamenalo raj, proste jsou tu(tam) lidi, ktery se nejsou schopny branit, fyzicky na to nikdo moc nevypada a psychicky uz vubec ne - samy introverti.
Ja jednou dostal 8mi hodinovej nonstop zbuz od nej a prizdisracu, tak jsem tak sedel, poslouchal a premejslel o tom, ze kdyz na nej v ten moment vlitnu, udela se mi rudo pred ocima a probudim se se zkrvavenou zidli v ruce.
Nastvu se obtizne, ale kdyz uz, tak vidim cervene a je mi opravdu vsechno jedno, takze jsem radsi v klidu.
Rozhodl jsem se teda, ze mu priste pri sebemensi zamince flaknu, kdyz este nebudu vylozene zurit.
Doma jsem si to promyslel a rozhodl jsme se, ze to udelam pri hodine, aby to bylo videt a neslo to ignorovat. Jeho s dvojkou z chovani vyrazi a ja dostanu prinejhorsim taky za dva.
Oni ho totiz skola vyrazit chtela, jenze nemuzou nekoho vyrazit jen tak, proste to nejde, ale kdyz se objevi v nejakym pruseru...
No a o dva tydny pozdeji na me pri matematice hodil slupku od mandarinky, tak jsem vstal a dal mu pesti.
Nikomu se nic nestalo, ja dostal reditelskou(aby bylo skolnimu radu ucineno zadost) a on letel, papa, konec.
Co jsem tim ale chtel rict - reseni jakekoli sikany slovy, je, s odpustenim, naprosty nesmysl. Proste to nejde, vystridal jsem 5ZS, nikde to neslo.
Spis je lepsi donavigovat svini do nejaky situace, odkad mu to spocita i skola (jestli za neco stoji)
Pardon za zmatenej post, jsme dneska vysinutej, proto sem pisu