Panda píše:2 RBR:
Kluci mají pravdu že v ringu toho člověk vydrží o hodně víc.Nevím sice jestli by to samé vydrželi na ulici, když jde všechno z nuly na sto a nemají čas se předpumpovat adrenalínem, ale třeba ano.
RBR píše:To je zajímavá myšlenka, ale obě videjka, co si jsem dal ji moc nepotvrzují. Zlomená ruka je natolik velké zranění, že boj v podstatě končí.
RBR píše:RBR
PS: Někde se tu řešil boxerský kryt. Jak jsem tak koukal borci v MMA mají spiš něco mezi krytem z karate a boxu. ®e by si nějak intenzivně chránili bradu se říci nedá, ruce jim dost padali.
RBR píše:Panda píše:2 RBR:
Kluci mají pravdu že v ringu toho člověk vydrží o hodně víc.Nevím sice jestli by to samé vydrželi na ulici, když jde všechno z nuly na sto a nemají čas se předpumpovat adrenalínem, ale třeba ano.
To je zajímavá myšlenka, ale obě videjka, co si jsem dal ji moc nepotvrzují. Zlomená ruka je natolik velké zranění, že boj v podstatě končí. Oba dva po zranění dobojovali. Akorát ten brazilec to ustál líp, i když po zbytek zápasu už jen utíkal.
Bylo to na konci 3 kola a Frank měl kliku, že kolo hned končilo. Bylo vidět jak toho měl plné zuby.
RBR
PS: Někde se tu řešil boxerský kryt. Jak jsem tak koukal borci v MMA mají spiš něco mezi krytem z karate a boxu. ®e by si nějak intenzivně chránili bradu se říci nedá, ruce jim dost padali.
Nesouhlasím, muj názor je že kdyby proti kterémukoli z obou borců nestáli vyrovnaní soupeři ale moulové z ulice, tak by je i s jendou rukou zlámali jak papír, Frank vzdal zápas protože věděl že nemá bez ruky šanci a brazilec ten zápas nakonec vyhrál
On ten tzv. boxerskej kryt je totiz pomerne moderni zalezitost i z pohkledu boxu jako takoveho ... drive se stalo podobne jako stoji lidi v MMA a myslim, ze i na ulici je to praktictejsi. neni duvod se zabalit a zmensovat tak opticky svuj prostor resp. "bezpecnostni" zonu! Ale je to podruzne, protoze na stesti o vitezi nerozhodne, jak se k boji clovek postavi, ale jak bojuje Mrkající
Nejlepsi co jsem zatim videl bylo, kdyz si jeden muj sempai po nepovedenym kopu sam vratil malicek, kterej mu po tom kopu zustal trcet do strany... a jelo se dal Velmi šťastný
pucmaz píše:RBR: malicek na noze to byl. To je myslim jeste mozna trochu snesitelnejsi nez ruka (kterou pak uz asi jenom tezko sevres do pesti)... to bych asi mazal do spitalu taky
luen píše:Na druhou stranu jsou zraneni, ktere vypadaji jako ze nic a jsou z toho problemy az az. Jeden muj zak prisel malem o ruku. Vratil pesti jednomu prudici, o jeho zuby chytil stafylokoka a 1/4 roku mu doktor vyhrozoval, ze jestli tetntokrat antibiotika nezaberou (vystridal jich mraky), tak mu ji budou muset uriznout, protoze se infekce rozsirila az k lokti a postupovala dal ...
petrsoroe píše:luen píše:Na druhou stranu jsou zraneni, ktere vypadaji jako ze nic a jsou z toho problemy az az. Jeden muj zak prisel malem o ruku. Vratil pesti jednomu prudici, o jeho zuby chytil stafylokoka a 1/4 roku mu doktor vyhrozoval, ze jestli tetntokrat antibiotika nezaberou (vystridal jich mraky), tak mu ji budou muset uriznout, protoze se infekce rozsirila az k lokti a postupovala dal ...
Sice malé OT,ale alespon pro pribliznou predstavu,jak ty infekce muzou vypadat,pokud se nezacnou vcas lecit.Tady je stafylokoková infekce Kevina Randlemana,rada z vas ho urcite zna
http://www.jiujitsuforums.com/wiki/Staph_Infections
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník