Ale bacha je to trochu hraní s číslama.
"že vás zabije vlastní doktor, než vlastní zbraň " - to by se muselo přepočítávat na počet pacientů, ne na počet doktorů. Vás je pacient, ne dochtor. Pořád sou ale doktoři asi 20x nebezpečnější žejo

Rimmer píše:ježíš já sem to nemyslel doslova:) tak se omlouvám:) ale chtěl sem říct, že se rád, že u nás nemůže mít pisoli každej. Mimochodem vůbec by mi nevadilo, aby pro vydání řidičaku byly psychotesty! Protože auto je podle mě naprosto stejná zbraň jako třeba pistole:)a spousty lidí by ho řídit prostě neměli!
No je to už dost OT, ale je tak hezkej večer... teda co "vsak ano"? Dyž sem Amík (předpokládám že každej Amík je letos pacientem a že je 300 mil. Amíků - snad se neseknu víc než vo řád) i šťastnym majitelem kvéru (fakt je jich jen pětina? Kolik jich je u nás?), tak mám šanci 0,0000188 že mě zabije muj kvér a 0,0004 že mě zabije muj dochtor. Dochtor je 9000x nebezpečněj sám vo sobě, páč se na rozdíl vod mýho kvéru dotkne spousty lidí. Pro mě je nebezpečnější ale jen cca 20x.S474N píše:jox: vsak ano, precti si to jeste jednou a poradne.
Hehe, jasněRimmer píše:ježíš já sem to nemyslel doslova:) tak se omlouvám:) ale chtěl sem říct, že se rád, že u nás nemůže mít pisoli každej.
jox píše:No je to už dost OT, ale je tak hezkej večer... teda co "vsak ano"? Dyž sem Amík (předpokládám že každej Amík je letos pacientem a že je 300 mil. Amíků - snad se neseknu víc než vo řád) i šťastnym majitelem kvéru (fakt je jich jen pětina? Kolik jich je u nás?), tak mám šanci 0,0000188 že mě zabije muj kvér a 0,0004 že mě zabije muj dochtor. Dochtor je 9000x nebezpečněj sám vo sobě, páč se na rozdíl vod mýho kvéru dotkne spousty lidí. Pro mě je nebezpečnější ale jen cca 20x.
Checht - 20x - jako by to bylo málo. Nejni náhodou nebezpečnější než auťák?
jox píše: Hehe, jasně![]()
Jinak de vo to co je to "každej" a kdo to určí. Hlavně vodchytit duševní nemoc a lumpy. ©koda že se magorství dá tak blbě testovat. Ale jinak myslim - každej kdo chce a dokáže se to naučit.
Hehe. No a taky manžel/ka s kuchyňákem nad pistolí spolehlivě vede. Prostě myslim že u nás je to vzatý víceméně za správněj konec - narozdíl vod GB.Rimmer píše:Btw nejvražednější nastroj na světě je postel... protože tam zemře nejvíc lidí:) nedávno sem čet nějakej článek, kde byly různý podobný statistyky např. že víc lidí se v evropě zabije tím, že uklouzne na rohožse než je zabito třelnou zbraní a pod:)
jox píše:Hehe. No a taky manžel/ka s kuchyňákem nad pistolí spolehlivě vede. Prostě myslim že u nás je to vzatý víceméně za správněj konec - narozdíl vod GB.
Aha vida, informace. Myslel sem že je to už víc. U aut tušim 40%.S474N píše:U nas pouze 2%, je 200.000 zbrojnich prukazu.
To jo, ale to už je jiná disciplínaS474N píše:Zbrani taky muzes prekvapive zabit vice lidi. Navic zabit muzes byt jinou zbrani, nez tou svoji. Ale to uz moc kombinujeme a komplikujeme.
jox píše:Jinak ale máš ty čísla asi zmáklý. Jak je to vlastně u nás s počtem zabití legální zbraní úmyslně (píšu zabití, ne vraždění) ku zabití "při manipulaci"?
Dík, dobrá stránka! Ale taková podrobnost tam nejni. A už vůbec ne voddělení kuchyňáků v kuchyni vod třeba nožíků v parku. Ale je tam kategorie "motivované vztahy". Fajn vodkaz.S474N píše:Zkus predchozi odkaz, stranka 149 myslim.
jox píše:Dík, dobrá stránka! Ale taková podrobnost tam nejni. A už vůbec ne voddělení kuchyňáků v kuchyni vod třeba nožíků v parku. Ale je tam kategorie "motivované vztahy". Fajn vodkaz.
(Dobrou noc.)
Vlastně je dobře že to tam nejni. To znamená že nikdo u nás nechce zakazovat nošení švýcaráků.S474N píše:Blizsi rozdeleni tam neni z jednoho prosteho duvodu, zbrani je cokoliv, co cini utok vuci telu duraznejsim. Takze se nam tam stretavaji nejenom noze, ale i rybicky, ale treba i panvicky, sekacky na maso, nohy od stolu apod.
jox píše:Vlastně je dobře že to tam nejni. To znamená že nikdo u nás nechce zakazovat nošení švýcaráků.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků