Skateordie píše:to Vorech: Naozaj mas pocit, ze Leung Ting sa u nikoho neucil WT???
vorech píše:for mordred: Je to fakt, že to nevíš ty je druhá věc...
Mohl bys jmenovat osobně všechny kteří jsou tak dobří??? A vem tu smradlavou rybu "WT" rovnou od hlavy... Začni např. L.T. nebo K.R.K. a napiš nám něco o jejich "výtečném" kung fu... Napiš jmenovitě, koho myslíš těma "velmi dobrýma bojovníkama"??? L.T. ani K.R.K. se nikdy u nikoho žádný wing chun/永春 neučili, tak o čem to vlastně mluvíš???
Sice to nebylo pro mne, ale musel jsem reagovat...
mordred píše:vorech píše:for mordred: Je to fakt, že to nevíš ty je druhá věc...
Mohl bys jmenovat osobně všechny kteří jsou tak dobří??? A vem tu smradlavou rybu "WT" rovnou od hlavy... Začni např. L.T. nebo K.R.K. a napiš nám něco o jejich "výtečném" kung fu... Napiš jmenovitě, koho myslíš těma "velmi dobrýma bojovníkama"??? L.T. ani K.R.K. se nikdy u nikoho žádný wing chun/永春 neučili, tak o čem to vlastně mluvíš???
Sice to nebylo pro mne, ale musel jsem reagovat...
Nebudu zacinat od hlavy, ale myslim ze byvale spicky ceskeho WT jako byl Mila Jedlicka a Pavel Drdla byli oba vynikajici bojovnici. Sice uz jsou oba z organizace pryc, ale nic to nemeni na tom ze se ucili WT zprostredkovane od LT. Sice tady lidi z fora osobne neznam, ale jsem presvedcenej ze drtiva vetsina z tech co se o ewto otira, by si proti Drdlovi ani nestacila nadechnout. A to rikam presto ze jsem ho nikdy nemusel a nebyl jsem nikdy jeho zak a nejsem v ewto. A znam spoustu dalsich pro vas nejspis bezejmennych lidi z ewto, ktery nic jinyho nez WT nedelali a jsou velmi dobri.
Delejte si z ewto klidne srandu, ale ja jsem mel moznost osobne poznat i napr. jednoho cloveka z MGWWCH, ktery sem obcas prispeje i clankem a muzu rict, ze to byla bida. Ten clovek nemel uroven ani po lidske strance ani po strance bojove.
Mimochodem, nejsem v ewto uz delsi dobu, takze mi muze vase kritika byt ukradena, ale obcas tady radi kydate spinu a pritom mate maslo na hlave.
th píše:..ze tam su riadne bitky ale este nikdo z nasich nedostal vyprask... Takze mne to pripada tak ako keby ti co tu kydaju na WT rozpravaju len take teoreticke somariny ,ktore zase rozpraval niekto iny im a tomu zase niekto iny ale osobna skusenost ziadna, alebo videli sa mlatit nejakeho WT-ckara ,ktory chodi na treningy sem-tam,ked ma cas..
th píše:Mame mozno stastie ,ze niektori od nas presli roznymi BU ,takze sa to da dobre pouzit na treningoch a rozne kombinovat aby potom nebol v skutocnosti niekto prekvapeny.
th píše:Ano tie Kerns.. somariny co vymyslel pocvicime aby sa nepovedalo ale kazdy si mysli o nich svoje ale LT si tiez vsetko nevycucal z prsta a nevymyslel sam a kedze ucinost pri spravnom pristupe je 99% tak asi to funguje nie? ---> osobne skusenosti ,pripadne skusenosti mojich spolubojovnikov
th píše:Takze treba len cvicit-meditovat-cvicit-meditovat-cvicita potom este raz riadne cvicit a nie len o tom rozpravat
luen píše:4 mordred:Mimochodem, ten „Kašpárek“ nikdy žádné bojovníky nevychoval, nevychovává a nikdy nevychová! Pár lidí na kterých si L.T. udělal jméno, už byli hotoví bojovníci, kteří se učili u Kernspechta tzn. Kernspechtovo WT. Ten se mimochodem učil u lidí, kteří wing chunu dalo by se říci skutečně rozuměli např. Cheng Chun, Allan Lamb, a i Jesse Glover. Kernspechta naučil Jesse Glover pár triků od Bruce Leeho. Všichni se u EWTO otírají o legendu Bruce Lee a přitom by všichni ti pantátové z EWTO byli rádi aspoň za 10% jeho dovedností a úrovně! Viz rozhovor s Eminem Boztepem, který tvrdí, že mohl Kernspechta seřezat hned první den atd… Ostatně, kdo kdy viděl Kernspechta cvičit??? Já ho viděl mnohokrát jen postávat a překládat, ale to je vše… L.T. se na všech jménech jen přiživil a mimochodem nikdo z těch L.T. „es“ už u něj dávno nejsou…
luen píše:4 mordred:Dát fight nebo chisau s M. Jedličkou, P. Drdlou či s J. Kopeckým…? Nemám s tím absolutně žádný problém! Ostatně jsem známý tím, že se konfrontacím jakéhokoli typu nijak nebráním – spíše naopak!!! A na rozdíl od tebe znám všechny zmiňované osobně…
luen píše:4 mordred:A teď vážně, u koho z MGWWCH jsi byl a jakou „osobní zkušenost“, že sis u nás udělal??? O jaké úrovni to mluvíš??? Buď konkrétní a napiš kde, s kým a na základě čeho jsi došel k takovému závěru??? Píšeš, že je ti EWTO ukradená a že tam už delší dobu nepůsobíš, ale špinit lidi od MGWWCH ti problém koukám nedělá? Kdo z nás má máslo na hlavě a kdo z nás tady kydá špínu na EWTO???
luen píše:Kdybys chtěl mordred abych tě navštívil..., tak si o konfrontaci řekni jako chlap a nevymýšlej kvůli tomu blbosti a nerozvíjej témata, o kterých nic nevíš!!!
S pozdravem Jan Novák
:arrow:mordred píše:ja jsem mel moznost osobne poznat i napr. jednoho cloveka z MGWWCH, ktery sem obcas prispeje i clankem a muzu rict, ze to byla bida. Ten clovek nemel uroven ani po lidske strance ani po strance bojove.
mordred píše:
Jestli jsi ten Jan Novak, kterej mel skolu ve Varech, tak jsem se byl podivat u tebe. Nepochybuju o tom ze bit se umis, ale nepouzivas na to bojove umeni, ale svoje fyzicke predpoklady. Teda tak to alespon pusobilo pred tema nekolika lety, kdy jsem se byl podivat na tvem treninku. A uroven zaku byla taky mizerna.
mordred píše:To takhle beres kazdej prispevek, jako vyzvu ke konfrontaci? Nikoho neurazim, tak nevim o co ti jde.
mordred píše:Mozna vam vyhovuje nechavat si tady mazat med kolem huby od vasich zaku ale pak nevim proc tomu tady rikate "diskusni" forum. Muzete to nazvat treba "masazni" forum a nechavat si tu masirovat ega povidanim o tom ze MGWWCH je ten jediny spravny wingchun.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků