Niejedolezite píše:Kupil som si teleskop, trosku trenoval, uvidime, dufam ze ho nebudem musiet pouzit. Len skoda ze ho clovek nemoze furt vlacit zo sebou, je dost nemotorny.
ukropcany píše:P.S. Ak by som sa napr. cítil ohrozený, tak si kúpim zbraň, myslím strelnú. Nebudem určite riešiť pästné výmeny... chvala Bohu toto zatiaľ riešiť nemusím... uf...
Niejedolezite píše:ukropcany
prid nam potom povedat ako si dopadol na sude. Alebo sa spytaj rovno niekoho kto na svoju obranu pistol pouzil, zpravneho hladiska je to VELMI problematicke.
bruce píše:ukropcany ma pravdu ide tu o obranu a ked pouzije legalne pistol na OBRANU-zdoraznujem,tak to bude urcite v jeho prospech na sude.A urcite nikoho v sebaobrannej situacii nebude zaujimat nejaky sud hlavne ked ide o zivot a o ordinu.a predsa tou zbranou zabit nemusi.to je vsetko
Niejedolezite píše:ukropcany
ked v sebaobrane niekoho pretiahnes teleskopom, a mas rychle nohy, tak ta iba tazko dakto identifikuje. Ale keby si pouzil svoju registrovanu zbran, tak ta maju raz dva.
Druha vec.
Pocul som to od ludi co maju zbrojak, ze aj ked ta napadnu, a ty pouzijes zbran, tak to dokazovanie nie je lahke.
Tento rok sa myslim zakon v tomto smere trosku menil, takze mozno uz je to ine..
Ja ratam s teleskopom hlavne ako s psychologickou zalezitostou: ked clovek ktory mal pred chvilou iba hole ruky, teraz v nich drzi ocelovu tyc s gulou na konci.. dotycny si to este urcite premysli
ukropcany píše:...tak s holými rukami to snáď aspoň ako tak zvládnem...![]()
S474N píše:ukropcany píše:...tak s holými rukami to snáď aspoň ako tak zvládnem...![]()
No doufej, abys nenarazil treba na nekoho s kverem![]()
mao píše:S474N píše:ukropcany píše:...tak s holými rukami to snáď aspoň ako tak zvládnem...![]()
No doufej, abys nenarazil treba na nekoho s kverem![]()
http://zpravy.idnes.cz/krimi.asp?r=krim ... _krimi_ton
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník