Zizkovskej_Pepik píše:No trochu jsem si to tu pročetl a musím říci všem, že se dost cítíte. Já osobně se peru od 6 let pravidelně dnes každou sobotu po hospodách. Nikdy jsem žádný bojový věci nedělal, ale ještě jsem taky nepotkal nikoho, kdo by to umel tak, že by mi dal do držky. takže na to ser.. a choďte se rdši rvát.
Zizkovskej_Pepik píše: ... ale ještě jsem taky nepotkal nikoho, kdo by to umel tak, že by mi dal do držky. takže na to ser.. a choďte se rdši rvát.
graver píše:4. Poraďte začátečníkovi - co proti české facce (takový ten oblouček ze strany)? Učiuke?![]()
Sorry nechci si hrát na žádného lingvistu, prostě by mě to jen zajímalo, jestli nežiju v nějakém bludu ... co se týká dakingu. Nepíše se to ducking, od slova kačena(duck) ... jako že hlava musí jít "pod hladinu" stejně jak to dělají kačeny na potoce?ukropcany píše:Potažmo docking a dva háky a predný spodok...
OK, no me totiz taky napadl ten daking.ukropcany píše:Yo, je to ducking... aj keď sa priznám, že som musel kuknúť do slovníka pre istotu...![]()
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník