arcuero píše:Napadlo mě s hrozícím nebezpečím střetu s násilím,zda existují nějaké třeba i plastové kryty, které by chránily například břicho, ledviny, páteř a člověk by se mohl soustředit na kryt hlavy. Takový suspensor i na jiné části těla. Nevíte o něčem takovém? No a kdyby to ještě chránilo třeba při zásahu taserem...to by bylo něco, to by plast mohl splňovat. Áť hledám na netu jak hledám, nikde nic.
NAIA píše:A ješte ti samí si dáaní na koleně ocelové úhelníky. Asi izolepou - neviděl jsem. Kvůli krytům a lowkickům.
arcuero píše:No právě ty policejní věci znám, ale to je zbytečně těžké. ©lo mi o lehkou výstroj, když očekáváte, že se dostanete do konfliktu. Nejde ani o to, abyste nic necítili,ale abyste se uchránili zranění. Jasně, hlava je odkrytá,nebudete nosit helmu, ale když se tolik nemusíte starat o plexus, rozkrok, kolena, lépe ji uchráníte. Jistě si z toho můžeme dělat legraci, ale kdo zažíváte třeba výjezdy záchranky mezi romské spoluobčany možná víte o čem je řeč. Čili žádný těžkooděnec, prostě lehká ochrana pod oblečením. Plast, který rozprostře úder boxerem na větší plochu, atd.
ly píše:Skus toto :
Stoji sice 150 000 dolarov, ale vraj ak si to oblecies budes rychlejsi ako strela a jednym odrazom vyletis aj na tie navyssie budovy.![]()
Lacnejsia varianta-skus len tie cervene slipy navrch.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník