Mam nehorázně málo času takže když už se dostanu na trénink snažím se z něj vytěžit co nejvíc pro sebe tzn. sparingy prakticky s kýmkoliv ( s malýma,velkýma,těžkýma apod.)a samozřejmě různé sparing variace-protivník do mě jde v rukavících,ale já je nemám jen se kryju nebo se ho bez nich snažím dostat do klinče,na zem apod.
Kluci s kterýma trénuju mají zájem převážně jen o box/kickbox a trochu sebeobrany,takže já a kolega,kteří děláme spoustu čuňáren a jsme spíš do té ulice tam působíme jako exoti (kolega to vede,takže je to OK)
Každopádně chci založit klub zaměřný právě na RBSD,kde bych zůročil svou pouliční a barovou praxi

,zkušenosti z boj. sporty,sebeobranou a systémy (Defendu,Krav Maga,Musado MCS,SUS JJ apod.)
Nejde mi o prachy,ale reálný trénink,problém je ovšem v tom,že když s tím někde začnu,tak se do toho moc lidem nechce (až na vyjímky

),ono to totiž bolí a je to psychicky náročnější trochu víc než cokoliv jiného
To neřeším získání prostor a patřičné vybavení (proto jsem zakotvil v klubu kde určité vybavení mají a vedle boxu se nebrání i prasárnám)
Krom toho izraelci uvažují o otevření KM Centra u nás v Plzni,ale protože se jim nedá 2X věřit,tak se teprv uvidí.
Zatím je to tedy všechno ve hvězdách
Pište každopádně dál jaké máte zkušenosti s lidmi trénujícími pro reál apod.
Zajímalo by mě např. kde trénuje NAIA

Před nedávnem jsi tuším ty psal,že byli v Brně nějací instruktoři Lotaru,mohl by jsi o tom napsat trochu víc?Napsal bych ti SZ,ale jsem přesvědčen,že by to mohlo zajímat víc lidí.
Předem díky za odpověď