Slammer píše:ZdravímChystam se kupovat peprovy sprej jedne zname ( Atraktivni blondynka )
luen píše:Slammer píše:ZdravímChystam se kupovat peprovy sprej jedne zname ( Atraktivni blondynka )
To zase bude o jeden vtip na blondsky vice ...![]()
Pak nam dej vedet
Slammer píše:luen píše:Slammer píše:ZdravímChystam se kupovat peprovy sprej jedne zname ( Atraktivni blondynka )
Pak nam dej vedet
... Taky bych se rad zasmal nicmene bych byl radsi za nejakou normalni radu.
luen píše:Slammer píše:luen píše:Slammer píše:ZdravímChystam se kupovat peprovy sprej jedne zname ( Atraktivni blondynka )
Pak nam dej vedet
Ja myslim, ze sprej neni takova investice, aby se hned na zacatek nedalo koupit vice "modelu" na vyzkouseni ... a pak se rozhodlo ... co se bude uzivat
Slammer píše:luen píše:Slammer píše:luen píše:Slammer píše:ZdravímChystam se kupovat peprovy sprej jedne zname ( Atraktivni blondynka )
Pak nam dej vedet
Ja myslim, ze sprej neni takova investice, aby se hned na zacatek nedalo koupit vice "modelu" na vyzkouseni ... a pak se rozhodlo ... co se bude uzivat
No jak pro kohoJa ty penize zrovna nemam takze bych asi dal prednost te rade. Stejne budu nejaky muset koupit a pokud mi nekdo poradi jaky budu jenom rad
Kdysi sem tady cetl post od nekoho kdo rikal ze sve holce koupil nejaky specialni maly ... bohuzel uz sem ten post nenasel
CeLy píše:http://www.army-shop.cz/index.php?action=category&id=29&subid=58
trvalo mi to asi 1 minutu
CeLy píše:http://www.army-shop.cz/index.php?action=category&id=29&subid=58
trvalo mi to asi 1 minutu
wordsworth píše:Pfeffer KO JET.Proč to ironické označení "zázrak"?Testuješ to na sobě?
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků