kamiwaza píše:Posledních pár dní se v opět mediích propírá zákrok policisty Čermáka na poslankyní strany zelených Kateřinu Jacques. Jaký váš názor na jeho zákrok resp. zákrok PČR, byl tak neadekvátní jak nám mhohdy uvádějí média a samotná aktérka nebo byl v pořádku v zhledem k tomu, co mohlo následovat, že jí několikrát napomenuli ...? Co jsem měl možnost vidět v TV, tak jí policajti nasadili pouta na zemi a snažili se jí dostat dostat do služebního vozu. Párkrát ji přitom postrčil tonfou, ale to asi proto, aby jí tam natlačil. Rozhodně to nevypadalo, že by jí to mohlo ublížit. Osobně si myslím, že kdyby jí přitom zákroku něco policajti udělali, tak by asi do kamer TV štábů, nevzdychala (au!!, toto bolí, nechte mě a pod.). Nechci polemizovat o tom, zda jí toto zviditelnění v medíích pomohlo uspět ve volbách, ale jde mi jen o váš názor, názor lidí, kteří se v BU vyznají.
kamiwaza píše:Posledních pár dní se v opět mediích propírá zákrok policisty Čermáka na poslankyní strany zelených Kateřinu Jacques. Jaký váš názor na jeho zákrok resp. zákrok PČR, byl tak neadekvátní jak nám mhohdy uvádějí média a samotná aktérka nebo byl v pořádku v zhledem k tomu, co mohlo následovat, že jí několikrát napomenuli ...? Co jsem měl možnost vidět v TV, tak jí policajti nasadili pouta na zemi a snažili se jí dostat dostat do služebního vozu. Párkrát ji přitom postrčil tonfou, ale to asi proto, aby jí tam natlačil. Rozhodně to nevypadalo, že by jí to mohlo ublížit. Osobně si myslím, že kdyby jí přitom zákroku něco policajti udělali, tak by asi do kamer TV štábů, nevzdychala (au!!, toto bolí, nechte mě a pod.). Nechci polemizovat o tom, zda jí toto zviditelnění v medíích pomohlo uspět ve volbách, ale jde mi jen o váš názor, názor lidí, kteří se v BU vyznají.
TAPTAK píše:znamej tvrdi, ze tento incident podle pruzkumu dostal zeli do parlamentu!
TAPTAK píše:fakt v tom obuchu zadnou kompenzaci pera jak malicek nevidim.
martinYT píše:zdravím ve spolek,
Pokud se na zákrok čermáka mám podívat ze svého hlediska, tedy z hlediska policisty, tak opravdu jedna strana je ta, že pí. poslankyně předvedla krásnou hereckou etidu. Je fakt, že narazila na policistu, který to nezvládl plně profesionálně, což měla štěstí. I když moc štěstí neměla, vzhledem k tomu, že výcvik naší policie je žalostný. Bohužel musím to tak napsat protože sám se"výcviku"jako policista zůčasňuji. Způsob výciku u naší policie by se měl od základu změnit. To jakým způsobem už nechám na odbornicích. Navíc je to věc na dlouhou trať a na jednu celou diskuzi.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků