Kdyz ted obcas nastane nakej ten konflikt, hned se mi tresou kolena a chveje hlas, vsak to mozna znate. Nejsem schopnej se snad ani soustredit a spis se z toho vykecam. Pak si rikam...no uhl bych, dal bych mu kolinko do bricha jednu do nosu a lezel by. A pak si rikam a co kdyz bych lezel ja?Co kdyz by se pak v klidu zvedl a chtel me "zabit" nebo bych ho ani nesundal...
Nejde mi nejak o to delat naky bu nebo tak, jde mi ciste o to, mit dobrej pocit. Vic si verit. Hrozne rad bych si s nakyma kamosema daval "do drzky" a myslim ze bych pak byl ok. Ale zaprvy se bojim abych si zbytecne nezkurvil noc nebo zuby a zadruhy kamosovi asi nikdy nedam takovy delo jako v realu.
Kdyz vidim nakej fight taky se mi to vubec nelibi jak do sebe rezou a tak. Uvedomuju si ze je to pekne nebezpecny. Asi o tom moc premyslim, ale pri takove bitce se muzou stat dost osklivy veci. A ja (mozna bohuzel) myslim i na to, jak bych mohl tomu druhymu ublizit. Prece kdyz mu dam delo, muzou mu vypadnout zuby a tak...Asi vam to zni jako sranda, ale myslim to vazne. O nic takovyho nestojim.
Jasne pokud me napadne nekdo z ucelem me dostat, to je neco jinyho, ale kdyz otravuje typek a chce se rvta...takovej ten plnej sebevedomi nejcasteji neni sam...Prece ho nechci prizabit. Navic sem posranej

Chtelo by to nakej bod, kam bych ho prastil a on by mi dal proste pokoj, treba by ho to hafo bolelo, ale nemusel ybch volat sanitku a zaroven by na to sral a nechyt by rapla.
No ty zuby...vadilo by mi to uz kvuli tem prachum. Kdbych o nakej prisel:(
Premyslel sem ze bych se nemusel ani tak ucit naky udery a tak jako spis to vykryvat, ale nemam s kym ani kde a nemyslim ze bych kvuli tomuhle zacal chodit do nakyho kurzu atd.
Nejsem ani moc korba, ale nejvic me sere muj strach:(
Myslim ze je to jen to poprve a pak je to jiny. Ale v me situaci...Az prijde zas nakej konflikt, radeji bych si byl jistej. Vite o cem mluvim?
Nevim co mam delat...Snad mi poradite, treba se nekteri z vas potykali s tim samym problemem