Pozri Adkins,mas strach z coho sa ti nesmejem aj ja by som mal a ten ti zatemnuje mysel..kludne si toho boxera nechaj,kludne ho aj pouzij..je to velmi jednoduche s nim prisypat druhemu do ksichtu,pocitam ze aj so svojou vahou a mladuckym vekom mozes porobit veeelmi vela skody! ..ALE...musis niest aj nasledky a mat na gule ich niest,potom konci kazda sranda a frajerinky pred kamosmi,ze si poslal k zemi toho a toho..musis pocitat s odvetou stejnej intenzity ak nie horsej,rodicia dotycneho dotlacia k podaniu trestneho oznamenia za ublizenie na zdravi,este ten vecer pojde dotycny na osetrenie,lekar mu po tvojom "pohladeni" vypise taku oznamenku so zraneniami pre policiu ze jaaaj..potom cakaj predvolanie k vysetrovatelovi,vysluchy a pekne s rodicmi v tvojom veku,oznamenie do skoly-ak chodis do lepsej tak vyhadzov,nebudu stat o takeho delikventa,neskor sudny proces a podmienka,kedze budes prvotrestany+sudne trovy a platenie bolestneho,napr. za zuby atd. Takze este raz sa ta pytam ,stoji Ti to za to

Ja som ti napisal svoju radu uz v prvom poste a teraz napisal najpravdepodobnejsi scenar ak ta poskodeny spozna a uda Ta ,ina vec je ked ho rozslahas ako anonymny Zorro pomstitel,ale na to by som nespoliehal

[/quote]
Dam na tvoje rady protože si zkušenější,boxera založím do šupliku,ale když mě někdo napadne budu prchat,ale jak mě chytnou tak se aspoň budu snažit mu zrobit semnou potiže,njn musim to nějak přežit dokud nevyroste a nebudu zkušenější