stránky máte pro člověka neznalého pěkný, ale kupčit s Bruce Leem jako ikonou která stále přitahuje pozornost a dodnes působí jako legenda to mi přijde trapný až neuvěřitelný! Vy jste normální streetfighter a ne certifikovaný instruktor JKD. To by si pak každý druhý rváč mohl nazvat školu Jun Fan Combat a dělat si co by chtěl. Jun fan má svoje principy a zásady a pochybuju, že by vám je ten "neznámý" nějakým způsobem předal. Vy jste si prostě a jednoduše udělal z pojmu byznys na vysoké úrovni a ještě blbnete hlavu lidem pro které je Bruce vzor. Chudák by se obrátil v hrobě, kdyby věděl kdo se vydává jeho jménem a učí Jun Fan. A ještě aby to nebylo tak okaté přejmenovává Jun Fan Kickboxing na Jun Fan Combat!
Navštěvoval jsem rok Jun Fan JKD kali Inosantovu větev sice jen jeden rok přímo v Anglii pod Philem Normanem (přímý žák Inosanta) a Keithem James (certif. instruktor), ale udělat si takový to webový profil bych si teda netroufl.
Pardon normálně nereaguji na dnešní trend čím hezčí web. stránky tím lepší škola, ale tohle se mě docela dotýká. tento odkaz byl na vašem webu, takže předpokládám, že to čtete. Budu rád když se vyjádříte. Nechci nikoho napadat neoprávněně, proto budu rád když proběhne názorová diskuze ostatních , doufám že mě roznesete diky