ghekon píše:S přihlédnutím k tvým proporcím bych ti doporučil to, co se ti líbí. Viděl jsi někdy čínský box, judo, karate, jujitsu ( prostě cokoliv východního )? Měl jsi pocit že tyto bu dělají pouze 60 kiloví panáčcí?![]()
![]()
BTW: Alespoň v tom nadpisu bysis mohl dávát pozor na pravopis.
:lol:Trian píše:Neodporucam taekwondo, alebo kungfu ci ine styly kde sa vela skace.
A já furt nevěděl, z čeho to mámTrian píše:Rychlo by ti asi odisli kolena.
Trian píše:4Kazatel: Ak sa chces vediet naucit rychlo branit, tak odporucam KravMaga, alebo obdobne styly sebaobrany.
Sinister píše:Trian píše:4Kazatel: Ak sa chces vediet naucit rychlo branit, tak odporucam KravMaga, alebo obdobne styly sebaobrany.
Tak na Krav Magu jsem se v Praze snazil chodit... psal sem emaily, zadna odpoved. Hledal jsem je tam, kde maji mit treninky (nejaky ty Lauderovy skoly), misto nich tam byly nejaky hezky blondyny hrajici volejbal. Psal jsem dalsi email a nic. Tim jsem svoji snahu chodit na Krav Maga vzdal![]()
sam007 píše:Chtěl bych se zeptat, jaký styl by jste mi poradili začít dělat. Měřím 170cm a mam něco kolem 60 kg a chtěl bych se umět efektivně bránit. Tak jestli spíš začít dělat třeba thajskej box nebo spíš něco jako Krav Maga. Dělal jsem něco přes osm let taekwondo, ale nepřipadá mi moc dobrý pro použití na ulici. Několikrát nechybělo mnoho do rvačky a přece jen moje fyzický proporce nejsou zrovna nějak extra. Tak i k přihlédnutí k nim.... Díky za odpovědi
Tribute píše:Kazateli víš sebeobrana je poslední dobou vděčné téma ale na street fight tě těžko něco připraví 100% ale nemůžu než souhlasit s kravmagou jijicu MMA sambo myslím že tohle že rychle naučí bránit se .
sam007 no to že máš 60 kilo můžeš posilovat taekwnodo je podle mě v poho pru ulici možná lepší ITF ale jen můj názor . Tak zkus kickboc box a nebo kravmagou jijicu MMA sambo.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků