mirsv píše:Zdravím,chci se zeptat,jestli jste se v praxi setkali s následky direktu bez rukavic např.na ulici a jaký dopad to mělo na zdraví toho co tu ránu příjmul
Toman píše:Jednou jsem byl svědkem toho, že chlap dostal bombu někam na lícní kost, hlava mu odlítla asi metr dozadu, posadil se na prdel, vstal a rubanice pokračovala. KO jsem na ulici in natura nikdy neviděl.
bison píše:ghekon: Asi jsi jeste neslysel o spouste veci
Po silnem uderu do hlavy (typicky po padu) se muze obevit epilepsie. Docasna (jeden nebo nekolik malo zachvatu) nebo i trvala. Zeptej se nejakyho znamyho doktora.
ghekon píše:Rad si rozsirim obzoryJeste pred 10 minutami jsemsi myslel ze epilepsie je vrozena
Asi velkou roli tam hraje ten chlast a to ze je to na ulici adrenalin etc. ze?
mirsv píše:Občas někde slíchávám,jaký může mít tvrdá rána následky,neříkejte mi,že tu není nikdo,kdo třeba naživo viděl,jak pěst láme čelist
mirsv píše:Zdravím,chci se zeptat,jestli jste se v praxi setkali s následky direktu bez rukavic např.na ulici a jaký dopad to mělo na zdraví toho co tu ránu příjmul
Josman píše:mirsv píše:Občas někde slíchávám,jaký může mít tvrdá rána následky,neříkejte mi,že tu není nikdo,kdo třeba naživo viděl,jak pěst láme čelist
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník