kovosrot píše:Ahoj všem, neznáte prosím v Brně nějaký kvalitní klub zaměřující se na reálnou sebeobranu?Nemyslím nějakou komerci něco jako nyní velice oblíbená kardio capoeira ve fitkách, ale klub ve kterém jde pouze o výuku.Něco jako jiu jitsu ale zejména v jeho praktické podobě? Díky všem za odpovědi...
jur4 píše:tak do fightclubu bych určitě nelez Wolf je sice hodně dobrej rváč a mistr světa v kicku ale nevim nevim jestli tě tam připravý na ulicu mylsím že v Brně takovej dobrej klub není kromě policejního aikida což je ale mix nejúčinějších technik plus box a tak. A nevim jestli tam mužou aji civily. Ale podle našich instruktoru je nejlepší dělat víc vecí no třeba pravě box plus to zmodernizovany aikido
NOKT píše:jur4 píše:tak do fightclubu bych určitě nelez Wolf je sice hodně dobrej rváč a mistr světa v kicku ale nevim nevim jestli tě tam připravý na ulicu mylsím že v Brně takovej dobrej klub není kromě policejního aikida což je ale mix nejúčinějších technik plus box a tak. A nevim jestli tam mužou aji civily. Ale podle našich instruktoru je nejlepší dělat víc vecí no třeba pravě box plus to zmodernizovany aikido
Můj kamarád je Wolfův student... Kombinace co tam učí Sandy a jujutsu je docela fajnová. Má klub docela na úrovni, lidi co mu tam chodí Béčka taky asi nebudou když drtí lidi ze Samba. Cokoliv je fajn pokud to cvičíš dobře.
ghekon píše:Drti lidi ze samba? Byl jsem temner na vsech akcich konanych svazem sambo a nikdy jsem si zadneho extra DRCENI nevsiml... Mozna pokud myslis zlatou burkota na mcr v combat sambo, ale to je celkem pochopitelne, kdyz jedini souperi byli judisti kteri si nikdy nebouchli
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků