RBR píše:Panda píše:2 RBR:
Kluci mají pravdu že v ringu toho člověk vydrží o hodně víc.Nevím sice jestli by to samé vydrželi na ulici, když jde všechno z nuly na sto a nemají čas se předpumpovat adrenalínem, ale třeba ano.
To je zajímavá myšlenka, ale obě videjka, co si jsem dal ji moc nepotvrzují. Zlomená ruka je natolik velké zranění, že boj v podstatě končí. Oba dva po zranění dobojovali. Akorát ten brazilec to ustál líp, i když po zbytek zápasu už jen utíkal.
Bylo to na konci 3 kola a Frank měl kliku, že kolo hned končilo. Bylo vidět jak toho měl plné zuby.
RBR
PS: Někde se tu řešil boxerský kryt. Jak jsem tak koukal borci v MMA mají spiš něco mezi krytem z karate a boxu. ®e by si nějak intenzivně chránili bradu se říci nedá, ruce jim dost padali.
Cung Le je hustej s tim side kickem ... trochu ho sleduju a nechapu, ze si neodpusti ty kopy z otocek, ale tak nejak to k nemu vlastne sedi

Sice bych radeji videl i neco na zemi, ale evidentne preferuje na zemi zenske a ne muze

Dale se mi na nem libi jeho sportovni chovani, jak zbytecne netlaci na pilu a nejede v tom "hanobeni mrtvol" (dorazky)!!!
Ta ulice je obdobna jako ring, take vydrzis vice nez na treninku. Mas totiz motivaci, ... odejit

Uz jsem to tady psal, ale pral jsem se s dvojtou frakturou celisti a o zlomenych prstech clovek ani nevi ... Horsi je zlomenina holene a pod. To uz asi nejde
Co se tyka pokracovani zapasu se zlomeninou ... povazuji to za zbytecnej hazard, ale sponzori, klub, mecenas a spol to asi videj ve vysoke soutezi jinak
On ten tzv. boxerskej kryt je totiz pomerne moderni zalezitost i z pohkledu boxu jako takoveho ... drive se stalo podobne jako stoji lidi v MMA a myslim, ze i na ulici je to praktictejsi. neni duvod se zabalit a zmensovat tak opticky svuj prostor resp. "bezpecnostni" zonu! Ale je to podruzne, protoze na stesti o vitezi nerozhodne, jak se k boji clovek postavi, ale jak bojuje
Jinak koukam s tema strhama na zem uz to napsal Panda

Takze jen doplnim: delsi vzdalenost je dle meho soudu na ulici lepsi. Ale asi to nemusi sedet vsem