ekonym píše:Proč radši nic? Možná že ten příspěvke vyzněl jak od nějakýho blbýho pubertáka, ale já to myslím vážně, před pár lety se mi to stalo a pes celkem cenil zuby, chlap ho ale mě na vodítku a nakonec nepustil (posranej jsem ale byl), co s takovýmhle psem...?
(já to myslím zcela vážně tenhle příspěvek)
Jendis píše:wushupetr píše:Utíkat...
Pokud to bylo míněno jako vtip,OK...pokud vážně......ehm....když o tom nic nevíš,tak radši neraď.
wushupetr píše:Jendis píše:wushupetr píše:Utíkat...
Pokud to bylo míněno jako vtip,OK...pokud vážně......ehm....když o tom nic nevíš,tak radši neraď.
oooo pardon tak se snad nepoto...
Viděl jsem psa utíkat na figuranta a taky jsem viděl jak figurant měřil dva metry, měl v ruce tyč a ukazoval svojí dominanci, ale pes stejně držel zakousnutej do tý výcpávky, co měl na ruce, ale pes držel dokud pániček neřekl dost. Byl to vlčák.
Tak by mě teda zajímalo a myslím, že to nemusí být vhodný jen pro lidi, co dělají BU, ale i pro všechny ostatní, jak nasranýmu psovi, kterej je na mě poslanej svym páníčkem nebo je to jen nějakej steklej pes, tak by mě teda fakt moc zajímalo jak takovýmu psovi mám ukázat dominanci.
Z hlediska tvýho nebo podle nějaký BU příručky k obraně proti psovi píšou Nic nedělat, ale pes, co je na mě poslanej páníčkem mě chce a to, že tam budu stát mu jedině nahrává. Neříkám že vždycky, ale často je v okolí plot, strom, zídka nebo cokoliv jinýho kam já se dostanu a pes ne.
Někde jsem četl, že když potkáš zvíře, tak vždycky je naděje že přežiješ, když vemeš nohy na ramena, pokud ale nepotkáš medvěda, to prej je konečná, to ti pak prej pomůže možná jen to, že si lehneš na zem.
wushupetr píše:1) k psům (a je to prezentace mýho názoru. Snad mi Lů nevyhubuje) Dobře, když už teda lehnout, tak proti steklýmu psovi. K čemu mi je, když si lehnu před psem, kterej je na mě vyslanej někym, kdo mi chce ublížit? Já si lehnu před takovym psem, pes mě s trochou štěstí nechá bejt, zato jeho páníček toho využije a ležícího mě zašlápne (pokud samozřejmě nejsem Luen, kterej se v boji vyzná a to myslím upřímě) To raději uteču a budu doufat, že se objeví co nejdřív nějaká zídka.
Když lev v Africe loví, já nevim co, třeba gazely. Zůstane gazela stát nebo si lehne na zem a doufá že jí lev nechá? Já nevím, ale ve všech dokumentech jsem viděl gazelu před lvem utíkat a některý to vyšlo a některý ne. Já sice nejsim bojovník, ale třeba bych toho člověka přepral (třeba ne), ale psa k tomu? To je podle mě i na bojověji zdatnějšího dost ne?
2) k tomu PS: no Luene asi si mi viděl do tváře, když jsem odepisoval Jendisovi. Asi si viděl a myslíš si, že jsem byl stráááážně nasranej. Ale neviděl a víš prd jestli to bylo myšleno ve zlym nebo ne, Nebylo to myšleno jak urážka. Ale jestli se ti uleví tak se tedy omlouvám. Už jsem jako menší před psem utíkal hodněkrát a asi to byli nějaký psí staříci nebo jsem měl zrovna běžeckej den, ale utekl jsem jim. Samozřejmě ten běh netrval dlouho, protože mě včas zachránila právě ta zídka nebo strom. A mě prostě jen opravdu zajímalo jak si pomůžu, když si třeba lehnu před dva tvory (tedy znepřátelenej páníček a jeho pes).
migli píše:wushupetr:
jeste k tomu, ze jsi jako kluk pred psy v pohode utikal: je rozdil mezi tim, kdy te pes jde zahnat (a dava ti cas na to, abys zdrhnul, jako jsi to delal) a situaci, kdy po tobe pes jde aby te sejmul.
luen píše:byl hodne ostrej a krome vysavace se nebal niceho
migli píše:Pokud nemas zkusenosti se psy, a ptas se navic timhle zpusobem, tak ti radim - se psy se nervi, kdyz se na tebe nejaky riti tak ztuhni v pozoru s rukama podel tela(hlavne zadne vetrne mlyny), mluv na nej pratelsky (kdyz zacne vrcet tak sklapni) a maximalne tak zarvi do eteru "odvolejte si toho psa".
No a kdyz na tebe nekdo psa postve, tak plati totez - normalni pes se do tebe nepusti kdyz budes stat v pozoru, prinejhorsim te strhne na zem a bude te trochu zlobit (pes to chape jinak - par skrabancu od zubu je pro nej jen hra).
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků