pavka06 píše:zdar lidi je mi 15 a delam box(klasickej) a jednou sem cekal s moji mladou na zatavce na bus a prsli 2 takovy namachreni (cikani) a zacali nahlas provokovat a zacali se bavit ze by me zbili a prefikli mi holku..v ty chvily se mi zacali v hlave honit myslenky co bych delal kdyby ke konfliktu doslo..a zajimalo by me jestli by mi byl necemu v takove poulicni bitce box?jestli bych ho v te potičce uplatnil?a jestli bych ho uplatnil treba proti nakejm protivnikum kteri maji zkusenost treba s karete a podobnymi vyhodnimi styly boje?![]()
![]()
pavka06 píše:zdar lidi je mi 15 a delam box(klasickej) a jednou sem cekal s moji mladou na zatavce na bus a prsli 2 takovy namachreni (cikani) a zacali nahlas provokovat a zacali se bavit ze by me zbili a prefikli mi holku..v ty chvily se mi zacali v hlave honit myslenky co bych delal kdyby ke konfliktu doslo..a zajimalo by me jestli by mi byl necemu v takove poulicni bitce box?jestli bych ho v te potičce uplatnil?a jestli bych ho uplatnil treba proti nakejm protivnikum kteri maji zkusenost treba s karete a podobnymi vyhodnimi styly boje?![]()
![]()
![]()
pavka06 píše:no to sem zapomel dotat mam 185 cm a 83 kilo box delam tak 2 mesice
Fukki píše:A ve finále by to mělo vypadat nějak takto
Dalt píše:jeikob: vsak taky uhybani je jednim z nekolika druhu "aktivnich" boxerskych krytu (pak me napadaj jeste duckingy a srazeni uderu)
jeikob píše:Dalt píše:jeikob: vsak taky uhybani je jednim z nekolika druhu "aktivnich" boxerskych krytu (pak me napadaj jeste duckingy a srazeni uderu)
ted jde o to ,jestli se víc právě v ringu nepoužívá takový to pasivní krytí. jestli pak v tom člověk neztratí přehled není zahnaný do defensivy což muže být v realu nebezpečný. ale spíš jsem myslel techniky krytí,který jsou zároven i utok . jinak jasně box je box kung fu je také box.chinnese boxing:) jinak trenér co sem ho měl na karate byl bývalý boxer:)
Dalt píše:jeikob: vsak taky uhybani je jednim z nekolika druhu "aktivnich" boxerskych krytu (pak me napadaj jeste duckingy a srazeni uderu)
ghekon píše:Dalt píše:jeikob: vsak taky uhybani je jednim z nekolika druhu "aktivnich" boxerskych krytu (pak me napadaj jeste duckingy a srazeni uderu)
Myslim ze i salutovani se da povazovat za aktivni kryt, coz se v boxu moc nevidi kvuli bambulim, ale v mma je to jeden z nejpouzivanejsich bloku.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků