hellas píše:http://www.novinky.cz/krimi/172249-sebevrah-ke-sve-smule-zautocil-na-vicemistra-evropy-v-thajskem-boxu.html
PC píše:2 ucrop: njn, este mi nejni 70![]()
![]()
![]()
PC píše:no cece nedavno se mi stalo, ze na me vystupoval z auta, nejakej nerudnej, navztekanej duchodce, ale fakt duchodce, neco se mu nelibilo na predchozi krizovatce a pak vystartoval z auta jak cert, rudej.. tak mu jen z okynka se smichem rikam (ja se teda nechtel smat, ale to neslo, pac mi to prislo jako kdybych se ja hnal na Tysona), aby nedostal infarkt, nez ke me dojde a ze esi nema pistoli tak at zase zaleze. Docela me prekvapil jak se cenil, ja nechtel vystupovat, protoze tomu jednu dat tak se fakt slozi a resit tam ozivovani se mi nechtelo. Je to divny jak sou ty lidi agresivni. A este mi prijde divny jak si spojujou silu auta se svou vlastni silou. Jedu si takle poranu vospalej do prace svou starou feldou a zase nejakej "ja mam prednost i na vedlejsi pac mam jeep" tu prednost nedostal, tak me "jakoze" zablokoval, abych neujel, coz stejne slo, ale ja nechtel, sem si rekl, ze kdyz mu to za to stoji tak jo (byl cca v mym veku). Opet vyletel jak cert machal rukama a sel na me, taky sem vystartoval z auta (od jisty doby, jdu rychle ven) a on najednou zjistil, ze na to asi mit nebude, tak se zase beze slova otocil sednul si a koukal na tachometr ikdyz stal
![]()
Kam ten svet speje
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků