No a ja vam prosím o radu jak bych jim mohl pomoci a proste je nak naucit si dovolit jsem rad za kazdou normalni pomoc moc vas prosím.
bobo933 píše:Zdravim mam 2 kamarady oba je buzeruje stejny vyrostek a dela jim na schväly apod. chodime me vsichni spolu do tridy.No a obcas se porvou jenze maji preoblem ten vyrostek ma asi metrak no a on si dovoli dat pesti vsechno ale mi kamaradi proste se s nim jen strkaji a ja jim porad rikam at se snim nestrkaji ze to je jina vahova kategorie no ale proste me neposlechnou.Myslim ze kdyby se zmohli udelat to co treba delaji kdyz mezi sebou boxuejme tak by mu v pohode dali no jenze nedovoli..
No a ja vam prosím o radu jak bych jim mohl pomoci a proste je nak naucit si dovolit jsem rad za kazdou normalni pomoc moc vas prosím.
bobo933 píše:jn uvidim co se da dela pri nejhorsim asi zakrocim ja...
bobo933 píše:jn uvidim co se da dela pri nejhorsim asi zakrocim ja...
bobo933 píše:Ale ale nejsme neboj no vis co jinak 9.trida zsno a vis co ja se jich ptam jestli chcou pomoct a oni rikaj ze si to vyresej sami vit .. no to je pak tezky
bobo933 píše:Ale ale nejsme neboj no vis co jinak 9.trida zsno a vis co ja se jich ptam jestli chcou pomoct a oni rikaj ze si to vyresej sami vit .. no to je pak tezky
kwaicheng píše:bobo933 píše:Ale ale nejsme neboj no vis co jinak 9.trida zsno a vis co ja se jich ptam jestli chcou pomoct a oni rikaj ze si to vyresej sami vit .. no to je pak tezky
Tak jo. Zajdi za výchovným poradcem u vás na škole. Řekni mu o co jde. Buď to vyřešíte s ním, anebo se výchovný poradce nebo i ty sám pokud bys měl pocit že ti v.poradce nepomohl vyřešit tvoje trable, obrátí na pedagogicko-psychologickou poradnu. To je standardní postup.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků