Jabberwocky píše:Tak dneska přišla moje maminka (70) s tím, že po ní jacísi výrostci (kapuce do čela, věk údajně cca 12 let, bílí) házeli kamení, a když na ně zakřičela, co to dělají, šel si to s ní jeden vyřídit ručně. Ke konfrontaci naštěstí nedošlo, "jen" jí šel v patách a sprostě jí nadával. Pak naštěstí jelo auto, máma ho stopla, smradi chvíli okouněli a pak se vydali po svých. Mamča má nemocné srdce a ty nervy jí dobře rozhodně neudělaly.
Mám dotaz na znalejší pouliční mentality: Byla chyba, že se máma ozvala? Respektive jaké reakce se v tomhle ohledu doporučují? Mámě jsem už dřív koupil pepřák, ale co si budeme povídat, buď ho u sebe nemá, nebo ho má bůhvíkde v kabelce, reakce má pomalé, navíc ten pepřák ani nemusí zabrat atd.
Za názory díky.
Jabberwocky píše:Kluci, díky. Kamery tam bohužel nejsou (je to u strašnického nádraží) a ten popis taky moc neřekne. Nicméně uvidím, jestli je tam teď někdy nezmerčím. Že by potřebovali přes hubu, o tom žádná.
siegfried píše:Je pravda, ze lhostejnost lidi je neskutecna (kamarad napriklad spadl ze strechy na zada na ulici, lezel tam prej snad pul hodiny a lidi chodili kolem jakoby nic...
Jendis píše:fakt píše:
PM nejsi to ty?
To není ani sranda.....jsi vůl .
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník