toddb píše:To máš samozřejmě pravdu, záleží na okolnostech, já sám si ovšem to předstírání nedovedu ze svýho laickýho pohledu představit, asi bych toho nebyl schopen, spíš bych se v panice snažil dostat co nejdál od střelce. Ten ostrov byl ovšem dokonalá past. V nějaký diskuzi jsem se dočetl, jak někdo radí, že se mělo sebrat deset chlapů a skočit na něj. Pěkná myšlenka od monitoru, ale v tý situaci obrovský paniky, kdy několik set lidí bezhlavě utíká ve snaze si zachránit život, to je absolutně nerealizovatelný. Nechci být špatnej prorok, ale situaci, kdy se něco takového stane v ČR je podle mě blíž a blíž.
raduz píše:Chlap asi ratal aj stymto. Podla ineho zdroja po hlavnom masakre chodil este po ostrove a okolo ubytovne a volal ze je tu policia, zachranari (mal na sebe policajnu uniformu) a dorazal niketorych ukrytych a zranenych.
Zbran tam nikto nemal - jednalo sa o teenagerov![]()
Co ja nechapem je, ze ho nazabili policajti... . mali ho hned zastrelit...
Gino píše:A zase ta Srebrenica?
toddb - podle mě víš prd jak by ses zachoval, možná bys toho předstírání skutečně schopen byl. Těžko soudit od boku. Je to lidem docela přirozené (těm, co neuvažují jako slepice, ale mají trochu povědomí).
Jendis píše:A opět se dostáváme k psychice (já vím, jsem s tím už trapnej).
Dovedete si představit, že se zahrabete pod mrtvá těla vašich kamarádů, nebo jen lidí, které jste párkrát viděli??? Poteče na vás jejich krev atdatd (raději nerozepisovat). Do toho se pořád střílí, možná tam máte další kamarády/nebo děti.....I tohle chce "cojones"......![]()
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník