kurt78 píše:tentoraz zasadne nesuhlasim s tigrom, chlape co si skusal to nukite jak si pisal na vedla fore ci co?
aikido realne vo filme
to ja mozem napisat:
pozri si pomstitel s pistalov ak chces vidiet realne kung fu![]()
![]()
ukropcany píše:hm... ale tam žiadne video na stiahnutue nie je... okrem toho je to inštruktážna kazeta, takže scénky sú nahrané. Ukáž fight! Toto je zas len gymnastika...
Dong_wu píše:Porad je to jenom instruktaz. Neco takovyho ti predvede kazdej a bude to fungovat. To ze se s takovejma utokama da setkat na ulici je uplne jedno, zalezi nakolik je obrana proti nim pouzitelna v realu.
Jasne, ze jsem taky aikido v realu pouzil, ale to je situace, kdy clovek postrebuje zpacifikovat amatera, nema zapotrebi mu neco udelat a muze si dovolit cokoliv.
Ale o takovy situaci tady nikdo kdo polemizuje o ucinnosti aikida nemluvi.
ukropcany píše:Nie, na "dízu" už pár rokov nechodím a konfliktom sa vyhýbam. A zle si ma pochopil - nehovorím o sebe, aký som fasa, ale hovorím o tom, ako je tréning BU u nás vo všeobecnosti na hovno. Prepáč, ale ja som úplny amatér, boxujem necelé 2 roky, ale keď dám do laty kdejakého jujujujutsu/aikido frajera, tak potom je niečo zle... ferštést du? A bombu do nosa som už zopár krát dostal... akurát teraz ho mám na kašu - už týždne nespárujem do hlavy... takže viem dobre ako to bolí... inak je furt lepšie byť kápo na nete ako kápo na ulici, čo sa učí aikido z kazety... to len tak...
ukropcany píše:Dík, neprijímam, na to mi na mojom image slušného podnikateľa príliš záleží... ale kľudne prídi v piatok do hanumanu na sparingy... rád sa nechám priučiť (úprimne).
P.S. Samozrejme aj rukavicami...
P.S. Pýtaj sa na ukropčányho...
Tiger píše:a tiez si nezabudnite pozriet vsetky segalove filmy aj tam je aikido v praxi.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků