ukropcany píše:No ale zas tá obrana... no nič, systema zatiaľ zostáva pri "nedostatočná"...
A muzu se zeptat co ma u tebe treba znamku vynikajici???
ukropcany píše:Z hľadiska komplexnosti napr. toto http://www.youtube.com/watch?v=1IFStMuZjGw - od 1:50Albrecht píše:A muzu se zeptat co ma u tebe treba znamku vynikajici???
ukropcany píše:Z hľadiska komplexnosti napr. toto http://www.youtube.com/watch?v=1IFStMuZjGw - od 1:50Albrecht píše:A muzu se zeptat co ma u tebe treba znamku vynikajici???
hellas píše:ukropcany píše:Z hľadiska komplexnosti napr. toto http://www.youtube.com/watch?v=1IFStMuZjGw - od 1:50Albrecht píše:A muzu se zeptat co ma u tebe treba znamku vynikajici???
To je z toho dokumentu o Cung Le, o kterým sem psal Luenovi.
La-jia píše:Ahoj všichni a příznivci Systemy obvzlášť,
Systema zapustila své kořeny i v Praze. Cvičí se v úterý od 18:00 - 19:00 hod. Adresa:Základní škola Bohumila Hrabala, Zenklova 52/26, Praha 8 - Libeň. Jste všichni vítáni.
La-jia píše:Nějak se začínat musí a v případě zájmu to takhle samozřejmě nezůstane.
Systema zapustila své kořeny i v Praze. Cvičí se v úterý od 18:00 - 19:00 hod. Adresa:Základní škola Bohumila Hrabala, Zenklova 52/26, Praha 8 - Libeň. Jste všichni vítáni.
Pec píše:La-jia píše:Nějak se začínat musí a v případě zájmu to takhle samozřejmě nezůstane.
Já taky chodím jednou týdně, i když by t ochtělo víckrát, ale častěji mi to nevzchází.
Ale v Brně je jeden trénink hodinu a půl.
Když se 20 minut běhá s rukama nad hlavou, tak z 60 minut už toho moc nezůstane.
defendu píše:La-jia píše:Ahoj všichni a příznivci Systemy obvzlášť,
Zdravím,
můžu mít dotaz?Jak jsi se k tomu dostal?Nejsem si teď úplně jistý,dlouho jsi sem nepřispíval,ale mám tě v "hlavě zařazenýho" jako člověka praktikujícího tuším wushu/sanda a snad i klasický box?Zajímá mě ten tvůj posun...předem dík za odpověď
AVATAR píše:La-jia píše:Ahoj všichni a příznivci Systemy obvzlášť,
No jéje![]()
La-jia píše:AVATAR píše:La-jia píše:Ahoj všichni a příznivci Systemy obvzlášť,
No jéje![]()
Asi jsem trochu tupej. Nějak jsem tě nepochopil??????
AVATAR píše:La-jia píše:AVATAR píše:La-jia píše:Ahoj všichni a příznivci Systemy obvzlášť,
No jéje![]()
Asi jsem trochu tupej. Nějak jsem tě nepochopil??????
Momentálně nemohu odpovědět,jsem čerstvě po LOBOTOMII![]()
La-jia píše:Pec píše:La-jia píše:Nějak se začínat musí a v případě zájmu to takhle samozřejmě nezůstane.
Já taky chodím jednou týdně, i když by t ochtělo víckrát, ale častěji mi to nevzchází.
Ale v Brně je jeden trénink hodinu a půl.
Když se 20 minut běhá s rukama nad hlavou, tak z 60 minut už toho moc nezůstane.
No ono to je v Praze taky možná trošku o penězích. Je třeba vytvořit základnu a poté rozšiřovat služby. Vím jak se cvičí v Brně, a myslím, že za nějakou dobu se bude cvičit v Praze stejně kvalitně a často jako u vás.
ukropcany píše:Sú niekde aj nejaké videá aspoň s trošku rýchlejším útokom? Však hento je škôlka pre telesne postihnutých...
Zpět na armádní a combat systémy...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník