kamiwaza píše:Slovenská Kapap-Kravmaga pořádá seminář boje nožem.
http://www.kravmaga-kapap-sk.com/index.phpVidea na youtube vypadají zajímavě, ale působí to na mě, že Peter Weckauf je takový všeuměl, viz. sami.at 

V první řadě bych ho asi moc nespojoval s KM-K protože Peter si jede fakt po svým.Před dvěma lety, když jsem pobýval ve Vídni,tak jsem se na s.a.m.i. chodil dívat.Mají dobrý marketing a hlavně se nebojí nabídnout co lidé chtějí.
Pokud vím tak dříve cvičili Doce Pares Escrimu a Kali/Jkd.Narozdíl od nás fma nadšenců pochopili,že Kali nikdo nezná a tak to všechno rozkouskovali.Když jsem se tam konečně po několika letech dostal,tak na všechno byly extra hodiny.Chcete boj s nožem? Máte ho mít na extra hodinách Knife Defence.Chcete Panantukan? OK máme speciální  skupinu.Chcete dulo dulo /kubotan/,jasně SDS concept.Chcete tyče tak speciální hodiny escrimy.Jenže Krav Maga byla ještě víc v kurzu,tak to rozjeli.Přechod z Kali/Jkd na KM není těžký,stačí zapomenout dvě třetiny technik 

/omlouvám se žert/.Nicméně to co jsem viděl na KM bylo z většiny Kali/Jkd,Luta Livre a BJJ.Všechno bylo dělaný hodně fitness,ale instruktoři včetně Petera jsou fakt dobří a profesionální.Všechny hodiny byly beznadějně nabitý a hlavně Panantukan měl velký úspěch.V zahraničí se všechno jede víc na fitness,tam se nikdo pořád neptá,jestli to funguje,jako v ČR 

.Každopádně shrnuto,podtrženo Peter je kvalitní instruktor,funguje mu to a umí to prodat.Rozhodně doporučuju.
PS:jen až se budete prsit,jak je skvělá jeho KM s nožem,tak si na mě vzpomeňte,Kali zdar.