Gino píše:Bobe... tys dělal 10 let karate u někoho, kdo neměl ani černý pás?? To snad... to je sranda? A to ten člověk celejch 10 let tvrdne někde na kyu, stejně jako ty? A až po tak dlouhé době ti došlo, že chceš jinam?
Teda nevím, ale přijde mi to, že nás buď lakuješ, nebo že jsi ¨byl fakt hloupej a naivní až za vrata... a že je u nás fakt možný všechno. Nebo mi to vysvětli jinak, zaujalo mě to (bez urážky!).
Tak to mě mrzí, že si šlápnul vedle. Já jsem taky měl jednu špatnou zkušenost. Ale přesně opačnou. Mistr který měl 2 dan v Kung-Fu mě naučil méně než trenér combatu, který v začátku měl hnědý.
Sai píše:Tak to mě mrzí, že si šlápnul vedle. Já jsem taky měl jednu špatnou zkušenost. Ale přesně opačnou. Mistr který měl 2 dan v Kung-Fu mě naučil méně než trenér combatu, který v začátku měl hnědý.
ony se v kung-fu udělujou dany
![]()
odkdy??
já měl za to že kung-fu k páskování nepatří....
Mám jí.....ale skenovat jí nebudu....je toho docela dost,scan nemám a když jsem si naposledy nechal něco skenovat....škoda mluvit.
Anonymní píše:Jo...úplně mi vypadlo...tady máš alespoň něco o SCARSU![]()
http://www.sbzu.lmn.sk/index.php?id=25,0,0,1,0,0
Jendis píše:A nebylo by tedy nejlepší opravdu zajít na nějakej ten trénink a podívat se,popovídat s instruktorem?![]()
Krokac píše:Sai píše:Tak to mě mrzí, že si šlápnul vedle. Já jsem taky měl jednu špatnou zkušenost. Ale přesně opačnou. Mistr který měl 2 dan v Kung-Fu mě naučil méně než trenér combatu, který v začátku měl hnědý.
ony se v kung-fu udělujou dany
![]()
odkdy??
já měl za to že kung-fu k páskování nepatří....
Ano i tady je normální páskování jako všude jinde. Počínaje bílým pásem a konče 10 danem (toanem). Já jsem byl tedy ve dvou školách a všude se to tak bralo. Nevím proč se divíš. Všude musíš rozlišit začátečníka od mistra. Chceš-li zmínit název školy "Schan schaolin si and Dju su Kung-Fu"
pod vedením p.Trošáka.
U nás v combatu máš třeba paskování takové, že mezi bílým a žlutým stupněm jsou ještě dva mezi stupně. (bílý pás s jedním žlutým pruhem a pak se dvěma žlutými pruhy). Je to proto, že je vše bráno důsledně a že je mnoho technik a hodně nároků na páskování. Proto se značně liší úroveň našich adeptů od jiných žáků z jiných škol. Protože to co umí jinde žák se zeleným páskem, tak u nás to samé umí žáček, který vlastní žlutý.
PS: Sai mohu se zeptat co cvičíš za BU či systém ?
Zpět na armádní a combat systémy...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků