nicmene klinc neni jen thaiskej
 nicmene klinc neni jen thaiskej   Jinak souhlas s tim, co jsi napsal.
 Jinak souhlas s tim, co jsi napsal. nicmene klinc neni jen thaiskej
 nicmene klinc neni jen thaiskej   Jinak souhlas s tim, co jsi napsal.
 Jinak souhlas s tim, co jsi napsal.

Vidím,že se fakt vyznáš
 Vidím,že se fakt vyznáš   ,ona bohatě stačí "mlýnice" o 4 lidech a davu čumilů
 ,ona bohatě stačí "mlýnice" o 4 lidech a davu čumilů  

kumori píše:co to znamená, že " sachy to je haluz vec ", sám je hraju, tak abych byl v obraze.
jinak SYSTEMA není nic převratného, nepřináší nic nového, žádný upgrade, v PL se cvičí mnohem déle než zde a je tam cvičena převážně jako součást klubů combat sambo.K osobě "zakladatele" systému, píše se, že je to bývalý plukovník specnaz, ale takových jsou v RF stovky, takže nic výjmečného a podstatou je, že se svezl na vlně zájmu o ruské instruktory H2H ve světě.
 tak hlavne v dobe stretu nebyt pod obraz
 tak hlavne v dobe stretu nebyt pod obraz   Slo mi o to, jen hrat sachy. Pokud k tomu clovek cvici, tak je to dobre combo hodne MMA
 Slo mi o to, jen hrat sachy. Pokud k tomu clovek cvici, tak je to dobre combo hodne MMA   

len v thaiskom boxe sa treba zameriavat aj na nohy nielen na ruky
 len v thaiskom boxe sa treba zameriavat aj na nohy nielen na ruky
ukropcany píše: No ale to by asi nebola sebaobrana...

Vrátím se ke kopům na ulici. Nejvýše co jsem kdy někoho kopl bylo do výšky rozkroku. A to když jeden pán držel bráchu,když jsme mu otvíraly kufr od auta
  Vrátím se ke kopům na ulici. Nejvýše co jsem kdy někoho kopl bylo do výšky rozkroku. A to když jeden pán držel bráchu,když jsme mu otvíraly kufr od auta  . Další můj kop na ulici už nesměřoval výše nežli je hlava při poloze v ležmo. Další použitelná technika je šlapák. Ovšem ta už je opravdu vostrá. Teď lituju svých činů a snad už je nikdy nezopakuju.
 . Další můj kop na ulici už nesměřoval výše nežli je hlava při poloze v ležmo. Další použitelná technika je šlapák. Ovšem ta už je opravdu vostrá. Teď lituju svých činů a snad už je nikdy nezopakuju. 

will píše:for. Ukrop
Ty si myslíš, že karate nemá tvrdé údery a kopy, tak znovu jenom pro tebe:
www.youtube.com/watch?v=eXY4FgKlLok&fea ... playnext=1
 )
 )
 ) - proste vyukovky smrt(d)icich technik vypadaj fakt cool, skoda jen ze v boji to az takhle nefunguje co?
 ) - proste vyukovky smrt(d)icich technik vypadaj fakt cool, skoda jen ze v boji to az takhle nefunguje co?

ale podepisuju se pod to (obcas kdyz potrebuju pilovat na trenalu rychlost, jdu zaboxovat s nakou tou sedesatkou - ja mam 90 kilo tzn strach ze by me souper (60kg) sundal je minimalni - ja si trenuju rychlost, uhejbani atd a souper si aspon muze trenovat poradny bomby
 ale podepisuju se pod to (obcas kdyz potrebuju pilovat na trenalu rychlost, jdu zaboxovat s nakou tou sedesatkou - ja mam 90 kilo tzn strach ze by me souper (60kg) sundal je minimalni - ja si trenuju rychlost, uhejbani atd a souper si aspon muze trenovat poradny bomby 

. Samozřejmě jak jsi psal o  té síle, rychlosti, ono je tam víc aspektů jako třeba načasování, atd., ale k té síle, to je právě ono, v karete, ale i kung-fu, se právě na sílu bral velký důraz, měli svaly jak ocelové pružiny, fyzický trénink šel často až za hranice možností,dneska nikdo takový trénink nepodstoupí, protože by si v dojo nikoho neměl, ale jiná cesta neexistuje,pouze skrze tvrdé cvičení lze dosáhnout cíle.
 . Samozřejmě jak jsi psal o  té síle, rychlosti, ono je tam víc aspektů jako třeba načasování, atd., ale k té síle, to je právě ono, v karete, ale i kung-fu, se právě na sílu bral velký důraz, měli svaly jak ocelové pružiny, fyzický trénink šel často až za hranice možností,dneska nikdo takový trénink nepodstoupí, protože by si v dojo nikoho neměl, ale jiná cesta neexistuje,pouze skrze tvrdé cvičení lze dosáhnout cíle.
Dalt píše:will píše:for. Ukrop
ty voe, to je fakt umeni - mlatit na stojiciho nebraniciho cloveka (navic takovej veprak kterej vypada ze je tam omylem) a vydavat to za dukazy ucinnosti karatackych uderu (nic proti karate) - kdyz se mi takhle postavis, tak te taky sestrelim ranou na zebra (a na rozdil od toho tonga na prvni pokus)
a jeste k tem (nejen) tvym ideim dobre trefenyho uderu, kterej skoli treba ai 120kilovyho chlapaka - zapomen na to kamo - to je kurna stesti kdyz se ti neco takovyho povede (navic s vahou treba 70 kil proti 120 je i tohle takrka utopie - i kdyz se nakrasne trefis napr na bradu, krk, solar (leda pokud miris do vercajku)) - nebo myslis ze boxeri neumej uderit? - umej a presto zas tolik ko nepada, proc asi? - nepocitas s tim ze souper se muze i hejbat a krejt se (novinka co?) - proste vyukovky smrt(d)icich technik vypadaj fakt cool, skoda jen ze v boji to az takhle nefunguje co?
 .
 .
will píše:Dalt píše:will píše:for. Ukrop
ty voe, to je fakt umeni - mlatit na stojiciho nebraniciho cloveka (navic takovej veprak kterej vypada ze je tam omylem) a vydavat to za dukazy ucinnosti karatackych uderu (nic proti karate) - kdyz se mi takhle postavis, tak te taky sestrelim ranou na zebra (a na rozdil od toho tonga na prvni pokus)
a jeste k tem (nejen) tvym ideim dobre trefenyho uderu, kterej skoli treba ai 120kilovyho chlapaka - zapomen na to kamo - to je kurna stesti kdyz se ti neco takovyho povede (navic s vahou treba 70 kil proti 120 je i tohle takrka utopie - i kdyz se nakrasne trefis napr na bradu, krk, solar (leda pokud miris do vercajku)) - nebo myslis ze boxeri neumej uderit? - umej a presto zas tolik ko nepada, proc asi? - nepocitas s tim ze souper se muze i hejbat a krejt se (novinka co?) - proste vyukovky smrt(d)icich technik vypadaj fakt cool, skoda jen ze v boji to az takhle nefunguje co?
Nic proti tobě, ale je vidět, že o karate moc nevíš, zde jde o testování v sančinu (to je postoj z karate). A, že je někdo tlustej, tak to vypovídá, tak akorát o tom, že má chuť k jídlu.
 ) karatistu jsou lempli
) karatistu jsou lempli  ), ale ty zase odpovidas na to nejmin podstatny v mym prispevku - to ze je nekdo veprak je mi u prdele ale ze se i tak hejba (v tom sparringu) je vec druha, jinak nevim co je sancin bo co, ale mam oci a vidim na co si tam v telocvicne hrajou a neshledavam na tom nic ohromujiciho cim bys mohl zacpat ukropcanymu usta
 ), ale ty zase odpovidas na to nejmin podstatny v mym prispevku - to ze je nekdo veprak je mi u prdele ale ze se i tak hejba (v tom sparringu) je vec druha, jinak nevim co je sancin bo co, ale mam oci a vidim na co si tam v telocvicne hrajou a neshledavam na tom nic ohromujiciho cim bys mohl zacpat ukropcanymu usta  (ve smyslu megahustotvrdych uderu v karate) Jinak me teda spis zaujalo tvy tvrzeni ohledne tech 120 kilovych sestrelech
 (ve smyslu megahustotvrdych uderu v karate) Jinak me teda spis zaujalo tvy tvrzeni ohledne tech 120 kilovych sestrelech  a na to jsem hlavne reagoval...peace
 a na to jsem hlavne reagoval...peace 

Zpět na armádní a combat systémy...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků