rouden píše:Zdravím, koukal jsem se na internetu na videa Systemy a docela by mě zajímalo, co dělá instruktor na tomto videu: http://www.youtube.com/watch?v=O7_dzu4TQDs
Konkrétně tedy to, když jim dá pěstí někam pod hrudník, uděří je do trojúhelníku, nebo někam jinam? Vypadá to velmi účinně...
Nechci to používat ani na nikom zkoušet, jen by mě zajímalo o jaký úder se jedná, lépe řečeno, kam je mířen? Dobře to je vidět třeba kolem 4:14...
ukropcany píše:hehe, tomu jednému vždy tak chutne odletí čapica... fakt sú zlatí... musí to byť inak dobrá ryžovačka...
scout píše:4 luen..volako pekne labuti jezero.![]()
...jinak aby jsme jenom nehaneli 70% procent systemy se mi jevi jako marketing ale videl jsem i jina treba velmi zajimava prace s nozem aj. .....takze si dokazu predstavit ze nektere principy funguji ...ve spojeni s jinym Bu ?BS ....ale zbytek se mi zda jako slusna rejzovacka.....holt ty bejvali tajni agenti.....
..)jak o tom psal makoto)....
luen píše:ukropcany píše:hehe, tomu jednému vždy tak chutne odletí čapica... fakt sú zlatí... musí to byť inak dobrá ryžovačka...
V Rusku, zrovna tak, jako u nás ... Mají šikovné lidi, ale i totální lumíky ... a těch je zase jako všude, ta podtstaná většina ... Děti vodky, válek a komunismu - tohle je pak výsledek:
http://www.youtube.com/watch?v=AvF17Wd4Fz4
....luene...jako ty nekteri hospodsti povaleci u nas kteri se dohadovali o tom jak se nechat nalit do iraku ke kontraktorum a kolik jim to hodi......luen píše:scout píše:4 luen..volako pekne labuti jezero.![]()
...jinak aby jsme jenom nehaneli 70% procent systemy se mi jevi jako marketing ale videl jsem i jina treba velmi zajimava prace s nozem aj. .....takze si dokazu predstavit ze nektere principy funguji ...ve spojeni s jinym Bu ?BS ....ale zbytek se mi zda jako slusna rejzovacka.....holt ty bejvali tajni agenti.....
Ja v Rusku pracoval jako bodyguard a viděl jsem tam pár frajerů, ale většinou vochmelkové utápějící se v chlastu co pořád brblaj o tom jak v Afgánu aniž by tam byli atd ... prostě jako všude. Frajery spočítáte na prstech jedné ruky a zbytek ... škoda mluvit.
scout píše:....luene...jako ty nekteri hospodsti povaleci u nas kteri se dohadovali o tom jak se nechat nalit do iraku ke kontraktorum a kolik jim to hodi......luen píše:scout píše:4 luen..volako pekne labuti jezero.![]()
Ja v Rusku pracoval jako bodyguard a viděl jsem tam pár frajerů, ale většinou vochmelkové utápějící se v chlastu co pořád brblaj o tom jak v Afgánu aniž by tam byli atd ... prostě jako všude. Frajery spočítáte na prstech jedné ruky a zbytek ... škoda mluvit.![]()
![]()
......je to smutny ..a to tolik miluju ruskou literaturu a poezii.....
scout píše:puskin...lermontov...sergej jesenij...dostojevski....nejoblibenejsi filozof...nikolaj berdajev(pravoslavnej existencionalista).....je to tak i my blondaci cteme....![]()
![]()
...a to nejsem zadnej rusofil......
rouden píše:Chápu, že v každém stylu se vyskytnou i ti, kteří vám s famfárou ukážou předcvičenou scénku a ujistí vás o její stoprocentní účinnosti, dají vám krásný barevný diplom a jdete dom...
Co mě ale zaráží, tak to, že v těch videích předvádí 3 nejvyšší představitelé systemy... o nějakou nahranost by tedy jít nemělo, proto jsem ani nepojal podezření a spíše sázel na skvěle nacvičené techniky... na jednu stranu vypadají některé scénky k neuvěření, na druhou přece jenom to předvádí nejvyšší hlavy tohoto systému... chápal bych, kdyby to bylo nafingované některými vejtahy, ale pánové s takovou minulostí, jakou ti 3 mají, to snad nemají zapotřebí...
scout píše:puskin...lermontov...sergej jesenij...dostojevski....nejoblibenejsi filozof...nikolaj berdajev(pravoslavnej existencionalista).....je to tak i my blondaci cteme....![]()
![]()
...a to nejsem zadnej rusofil......
Zpět na armádní a combat systémy...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník