kamiwaza píše:V čem je rozdíl mezi KAPAPem a KM? Pokud se neplatu, tak vycházejí ze stejného zdroje, tak co vedlo k roztržení?
Tady něco máš

http://www.volny.cz/krav-maga/krav_maga.htm
kamiwaza píše:V čem je rozdíl mezi KAPAPem a KM? Pokud se neplatu, tak vycházejí ze stejného zdroje, tak co vedlo k roztržení?
kamiwaza píše:Jem rád, že to ten policista rozchodil a podruhé už tutéž chybu neudělal![]()
Někde jsem četl, že Jim Wagner trénoval i v Izraeli. Předpokládám že to byla právě Krav Maga, nevíte[/url][/list][/list][/code]
Lada píše:2NAIA s dorážením je mě to jasné to se blbě trénuje, zvláště když není vešeré ochrané vybavení a nechceme se pozabíjet, ale kolikrát sparing skončil když se druhémo neco stalo něbo přerušením někoho zvenčí aby se někomu právě nic nestalo bo pak v tom boji už kolikrít nepřemýšlíš a jede se spíš hlava nehlava.....a s plným ko, ale stát se může ono to většinou začíná zlehka až pak to jaksi graduje. Všiml jsem si, že mi údery i při cvičení technik apod.. celkem dost ujíždějí
...
Ohledně toho chování lidí, bych řek také hodně záleží na tom jak dokáží zachovat chladnou hlavu když na to přijde a nezačít hned zmatkovat, tady kolikrát ani o trénink nejde jelikož se to týká všeho co nás může v životě potkat...
MiroB píše: v médiách sa často uvádza, že policajti použili hmaty a chvaty (čo si pod tým konkrétne predstaviť?) a pod.
kamiwaza píše:U nás jsem viděl MP, ale to je borec co má 1. dan v karate (ale má ho spíš jen kvůli tomu potvrzení). Raději jezdí po seminářích, dřív se věnoval věnoval Dju Su Kung Fu, Boxu atd. Na tréninku valej lapy, prakticky věci, sparing. On a pár lidí jsou slušní, ale zbytek (pokud něco dělá), tak se spíš zavřou do posilovny. A cvičení (včera jsem se o tom s jedním od MP bavil) berou většinou jako nutné zlo. Prostě si chtějí odchodit svoji dvanáctku, dát pár pokut (aby je nezdrbal šéf) a pak jít v klidu domů.
U PČR je to taky individuální záležitost (znám lidi co něco dělají VT, Judo, Box), ale je jich jako letos hub po dešti. Pokud k cvičení někdo nemá vztah, tak nic nědělá. Ale před fyzickéma testama jsou pak všichni připosraní
defendu píše:...jejich prezentační video,až nápadně připomíná KM (obrana proti zbaním je totálně okopírovaná z KM)...
kamiwaza píše:4 Defendu
Jedno pána z Ostravy se ptali, kde cvičil KM a to proto, že stejně jako v KM používá jeho systém Dju Su Kung Fu podobné principy, velmi rychlé a nekompromisní sebeobranné techniky, věci na reakční rychlost, postřeh atd.
kamiwaza píše:4 Defendu
Dju Su Kung Fu
luen píše:kamiwaza píše:4 Defendu
Dju Su Kung Fu
vis o tom neco blizsiho? Co je to: dju su kung fu?
Zpět na armádní a combat systémy...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků