Yahoma píše:Zdar,
pokud si chcete přes prázdniny přivydělat, tak nás co nejdříve kontaktujte na tel.č.: 737 470 204 (ne sms, díky), ale nejdéle do uzávěrky, která bude v pátek 6.7. ve 12:00. Jedná se o ochranu na společenských akcích, koncertech, festivalech apod. Plat 70,-/hod.

xiuwei píše:Třeba v Ostravě je 70,-Kč standartní až nadstandartní mzda.

defendu píše:Tohle by mohlo být vcelku zajímavé téma:
Podělte se o svoje zkušenosti z různých "prací kde jste měli nebo máte možnost zůročit svoje znalosti z BU atd".
Děláte u nějaké agentury,hlídáte někoho nebo něco,děláte na dveřích apod.Hoďte sem nějaké zkušenosti,ať už dobré nebo špatné,máte-li samozřejmě chuť

defendu píše:Hoďte sem nějaké zkušenosti,ať už dobré nebo špatné,máte-li samozřejmě chuť
 , a když jsem přestal počítat hvězdy a zvedl jsem se, abych se zapojil zpět do "akce", tak mě nějaký dobrák přetáh(opět opěradlem se šprušlema) ještě jednou zezadu přes záda a druhý den jsem vypadal jak zebra
 , a když jsem přestal počítat hvězdy a zvedl jsem se, abych se zapojil zpět do "akce", tak mě nějaký dobrák přetáh(opět opěradlem se šprušlema) ještě jednou zezadu přes záda a druhý den jsem vypadal jak zebra  a  navíc vyfasoval přezdívku smolař roku
 a  navíc vyfasoval přezdívku smolař roku   . Bojové umění mi tenkrát věru nepomohlo, možná kdybych tenkrát cvičil aikido, tak jsem mohl mrsknout po-té první ráně krásné hombu ukemi(padající list)
  . Bojové umění mi tenkrát věru nepomohlo, možná kdybych tenkrát cvičil aikido, tak jsem mohl mrsknout po-té první ráně krásné hombu ukemi(padající list)  
  .
 .

Tak i tohle jsem měl samozřejmě na mysli,ale spíš mě zajímalo,co ta vaše práce obnášela,kolik za ní bylo zlata,jak jste se k tomu dostali,jak danou práci hodnotíte s odstupem atd.
 Tak i tohle jsem měl samozřejmě na mysli,ale spíš mě zajímalo,co ta vaše práce obnášela,kolik za ní bylo zlata,jak jste se k tomu dostali,jak danou práci hodnotíte s odstupem atd.  

defendu píše: ale spíš mě zajímalo,co ta vaše práce obnášela,kolik za ní bylo zlata
 . Hm bylo za to co vypiješ a sežereš je zadarmo
. Hm bylo za to co vypiješ a sežereš je zadarmo  . To víš no, co bys čekal od vesnické zábavy v 94 roku a ani se neptej jak to hodnotím zpětně
 . To víš no, co bys čekal od vesnické zábavy v 94 roku a ani se neptej jak to hodnotím zpětně  
   .
 .
Zpět na armádní a combat systémy...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků