), která je plná poznatků a informací o bodyguardingu. Docela dost přiblíží tuto profesi, ale mě by zajímaly další věci, Vaše názory, osobní zkušenosti a (ale v to moc nedoufám) třeba i zkušenosti opravdového bodyguarda
 ), která je plná poznatků a informací o bodyguardingu. Docela dost přiblíží tuto profesi, ale mě by zajímaly další věci, Vaše názory, osobní zkušenosti a (ale v to moc nedoufám) třeba i zkušenosti opravdového bodyguarda  

Většina lidí(paradoxně i hodně omámených-alkoholem,drogou) si to většinou uvědomí.Samozřejmě je potřeba volit slova,žádné silácké řeči,urážení.......jak říkám,v klidu,asertivně.Předvídat vývoj události.Klidný tón,nereagovat na pokusy o urážky(nevím,jak jinde,ale já nějaké nadávky nechávám plynout okolo sebe.....neberu to osobně).Pokud je to problémovější,zavolá se policie...koneckonců,od toho tu je
 Většina lidí(paradoxně i hodně omámených-alkoholem,drogou) si to většinou uvědomí.Samozřejmě je potřeba volit slova,žádné silácké řeči,urážení.......jak říkám,v klidu,asertivně.Předvídat vývoj události.Klidný tón,nereagovat na pokusy o urážky(nevím,jak jinde,ale já nějaké nadávky nechávám plynout okolo sebe.....neberu to osobně).Pokud je to problémovější,zavolá se policie...koneckonců,od toho tu je  

) nebo jsi pracoval jako opravdový vyhazovač? Souhlasím s tebou, že použití fyzického násilí je až posledním řešením. Tu psychologii a řeč těla jsi se učil sám(vyšlo o tom spousty publikací) nebo jsi se přihlásil do kurzu? Docela by mě zajímalo jaký je tvůj názor na použití zbraně při "výkonu služby" vyhazovače. Co třeba tahle situace: opilý návštěvník dělá problémy v baru, a vyhazovač-opice se rozhodne, že neznalost bojového umění "dožene" kupříkladu boxerem nebo tonfou...je to v souladu se zákonem? asi ne,co? Nějak si totiž neumím představit, že by na zfetovaný nebo opilý platilo domlouvání, jak jsi psal.
 ) nebo jsi pracoval jako opravdový vyhazovač? Souhlasím s tebou, že použití fyzického násilí je až posledním řešením. Tu psychologii a řeč těla jsi se učil sám(vyšlo o tom spousty publikací) nebo jsi se přihlásil do kurzu? Docela by mě zajímalo jaký je tvůj názor na použití zbraně při "výkonu služby" vyhazovače. Co třeba tahle situace: opilý návštěvník dělá problémy v baru, a vyhazovač-opice se rozhodne, že neznalost bojového umění "dožene" kupříkladu boxerem nebo tonfou...je to v souladu se zákonem? asi ne,co? Nějak si totiž neumím představit, že by na zfetovaný nebo opilý platilo domlouvání, jak jsi psal.

A když je to bez násilí,mám z toho lepší pocit.
 A když je to bez násilí,mám z toho lepší pocit.  

. Taky se o to hodně zajímám, ale zatím jsem neměla tak zajímavý příležitosti jako ty, abych svoje poznatky uplatnila
 . Taky se o to hodně zajímám, ale zatím jsem neměla tak zajímavý příležitosti jako ty, abych svoje poznatky uplatnila  . Jak dlouho se ukecávaj problémový lidi? Tyjo, to musí být fakt záhul, předpokládám, že jsi asi flegmatik co? To je jasný, že někdy neni nálada, hlavně když je víc akcí za sebou- jak často vlastně vyjíždíte? Jihlava není zas tak velká. Hm, to s ěma uniformama je zajímavý. Něco jsem o tom četla v policejní psychologii. Já si myslim, že to může bejt i výhoda, když se spojí uniforma+střelná zbraň. Mimochodem, jakou vlastně máš?
 . Jak dlouho se ukecávaj problémový lidi? Tyjo, to musí být fakt záhul, předpokládám, že jsi asi flegmatik co? To je jasný, že někdy neni nálada, hlavně když je víc akcí za sebou- jak často vlastně vyjíždíte? Jihlava není zas tak velká. Hm, to s ěma uniformama je zajímavý. Něco jsem o tom četla v policejní psychologii. Já si myslim, že to může bejt i výhoda, když se spojí uniforma+střelná zbraň. Mimochodem, jakou vlastně máš?
 . Jak dlouho to děláš? Máte tam často bordel? A jak jste teda "vyzbrojený" proti boxerům
 . Jak dlouho to děláš? Máte tam často bordel? A jak jste teda "vyzbrojený" proti boxerům  
   ?
 ?
 Tam mají lidi alespoň trochu respekt.O bezp.agenturách vědí,že můžeme "hovno" a pak je to spíše ten výš popsaný příklad.
 Tam mají lidi alespoň trochu respekt.O bezp.agenturách vědí,že můžeme "hovno" a pak je to spíše ten výš popsaný příklad.

Jendis píše:...ale je to tak,že když jde o prd,řvu jak blázen a když je to hustý,zůstávám(většinou) klidný).Divný,co?...

? Když si to tak představuju, to vypadá jako docela hustá situace
 ? Když si to tak představuju, to vypadá jako docela hustá situace  . Vypadá to, že máš se svojí profesí bohaté zkušenosti, jak dlouho to děláš? A jak se vlastně člověk dostane k týhle práci? To by už vážně byla lepší opravdová policie, nejen kvůli respektu z uniformy, přijde mi víc akční a myslím si, že lidi jako ty víceméně adrenalin potřebujou, ne? Co jinak bys dělal na týhle stránce. Mimochodem - děláš vlastně nějaký bojový umění? Jaký jsou požadavky na zaměstnance bezp. agentur? Dělaj se nějaký psychotesty a podobně?
 . Vypadá to, že máš se svojí profesí bohaté zkušenosti, jak dlouho to děláš? A jak se vlastně člověk dostane k týhle práci? To by už vážně byla lepší opravdová policie, nejen kvůli respektu z uniformy, přijde mi víc akční a myslím si, že lidi jako ty víceméně adrenalin potřebujou, ne? Co jinak bys dělal na týhle stránce. Mimochodem - děláš vlastně nějaký bojový umění? Jaký jsou požadavky na zaměstnance bezp. agentur? Dělaj se nějaký psychotesty a podobně? 

Jinak,tuhle práci dělám cca 6 rokem,prostě jsem přišel,když hledali nové zaměstnance(a měl jsem tam pár kamarádů,takže jsem byl i doporučen).Nevím,jak jinde,ale já psychotesty projít musel(u nás je to podmínka),fyzické testy...a spousta dalších.
 Jinak,tuhle práci dělám cca 6 rokem,prostě jsem přišel,když hledali nové zaměstnance(a měl jsem tam pár kamarádů,takže jsem byl i doporučen).Nevím,jak jinde,ale já psychotesty projít musel(u nás je to podmínka),fyzické testy...a spousta dalších.
 Proto je pro mne tahle práce takovou malou kompenzací.
 Proto je pro mne tahle práce takovou malou kompenzací.

Andrea píše:Dá se uživit jenom vyhazováním, pokud člověk není extratřída v nějakým divokým podniku? a co ty bodyguardi? kde se cvičej? taky u bezp. agentur?

Zpět na armádní a combat systémy...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků