lubbione?
Ak si to myslel na mňa tak sa asi mýliš. Nie som lubbione. Netušim kto to je, a netušim kto si Ty
Moderátor: PC
majik píše:No chlapi, neviem prečo je lubbione blbá, možno pre to , že posiela fotky v spodnom prádle, a vy si z nej robíte prdel.
Ale možno sa Vám zdajú blbé moje príspevky , Ok , ale to isté môžem napísať aj ja o Vás.
Čím blbší chlap tým lepší v posteli, alebo, čím viac svalov, Tým menší mozog......
Ako,k čomu je to dobré ?
A čo sa týka témy o ufonoch , ak ste nepochopiliže si robím prdel. Tak máte problém Vy.
majik píše:No, Lotus je v pohode. Už som tam bola, ale dávnejšie (5-6 rokov dozadu?)
Bol tam trojdňový retreat s Nyičhang Rinpočhem.
Budhizmus sračka nie je, to len Tí ludia su niekedy mimo .
Ale kto sa nemýli,že?![]()
![]()
![]()
majik píše:8O![]()
![]()
Sa mi najviac páči , keď niekto ide na výlet a už rozpráva o najvyšších učeniach. To je tak ako so Shaolinom. Každý , kto sa tam bol pozrieťsi myslí, že je kápo a frajer v BU. A úplne najlepšie je, keď robí hlavného rozhodcu v nejakej trapnej súťaži.
majik píše:Ludia sa robia radi zaujmavými. Budhizmus je exotický, je in![]()
Ja som sice osobne v Tibete nebola, ale môj učitel rozprával o tom,aké to tam teraz je. ®e je to atrakcia pre turistov a hlavne pre tých ,čo majú prachy.
Tí mnísi ,čo tam žijú ,ale musia z niečoho žiť. A tiež mnísi (sú mnísi?) v Shaoline. Ja to nehodnotím.
Len ludia tu na západe sú z toho celý vyhukaní, že niekto bol v Tibete,alebo v Shaoline .
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník