Předem děkuji za cenné rady.

Moderátor: PC
pulchi píše:Ahoj, už několik měsíců mě trápí bolesti pod kolenem. Ortoped mi řekl že jsou to vazy tak měsíc bez sportu(dělám kickbox) a napsal mi 10 rehabilitací MGT. Už jich mám za sebou 6 ale prostě když někam jdu na delší vzdálenost furt to bolí. Už se mi nechce zůstávat tak dlouho bez tréninku, mám tu bolest prostě přemoct ? Můžete mi něco doporučit ? Dále jsem si na internetu našel že bude potřeba posílit ,,svalový aparát kolena", nevím prostě jak, znáte nějaké cviky ? Nebo bude prostě stačit jít si zaběhat ?
Předem děkuji za cenné rady.
NOKT píše:Silně OT, ale nechci kvůli tomu zakládat nové vlákno.
Bolí mě tříslo, ne permanentně, pouze po tréninku. Zejména po tréninku BJJ, při Judu nebo posilovně je to v pohodě. Zřejmě to bude natažený a moje krásná guard game tomu dává na prdel. Máte k tomuto nějaké tipy jak urychlit regeneraci kromě klidu?
marcelinho píše:NOKT píše:Silně OT, ale nechci kvůli tomu zakládat nové vlákno.
Bolí mě tříslo, ne permanentně, pouze po tréninku. Zejména po tréninku BJJ, při Judu nebo posilovně je to v pohodě. Zřejmě to bude natažený a moje krásná guard game tomu dává na prdel. Máte k tomuto nějaké tipy jak urychlit regeneraci kromě klidu?
Co tak obmedzit guard game a zamerat sa top game- passing, escapes atd a nechar odpocinut triesla??
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků