Moderátor: PC
Mato89 píše:Hej to je O.K ale ja som skôr myslel konkretnejsie potraviny. Z coho budem matat do statocny prijem. zatial sa stravujem ako len môyem a ako my vzde cas ale chcel by som to zmenit. A este by som chcel jest co najefektivnejsie, vies pri mojich aktivitach nemam az toklko casu jest sest krat denne. Ja som toho aj nieco na internete nasiel ale mne predsa len ide o konkretne jedla......
Mato89 píše:Hej to je O.K ale ja som skôr myslel konkretnejsie potraviny. Z coho budem matat do statocny prijem. zatial sa stravujem ako len môyem a ako my vzde cas ale chcel by som to zmenit. A este by som chcel jest co najefektivnejsie, vies pri mojich aktivitach nemam az toklko casu jest sest krat denne. Ja som toho aj nieco na internete nasiel ale mne predsa len ide o konkretne jedla......
Krokac píše:Taky jsem rozlítaný človíček, který neví kam dřív skočit. Ale pochopil jsem jednu věc. Pokud jsem otrokem svého života neodpočinu si nikdy. Pokud jsem režisérem svého života ten čas na relax si vždycky najdu. Studuju, cvičím, relizuju projekty, podnikám - mám vlastní sezóní firmu + dělám manažera u mezinárodní společnosti (v současné době realizuji kontrakt mezi ČR a PL) připravuju se na další přijímačky V© .... .
Teď se mě hodně lidí ptá jak to stíhám?
1) Co se týká podnikání pochopil jsem, že nežiju proto, abych peníze vydělával, nýbrž proto aby peníze vydělávali na mě. Tím jako student jsem odboural problém časový stran práce. Nemusím se omezovat brigády systémem od do... Pracuji Kdy chci, s kým chci a vydělám tolik kolik chci
2) Tréninky: Jsou 2x týdně a pak každý den v rámci možností hod. trénink.
3) zbytek času vyplním koníčky, kamarády akcemi ... + večer nějaká ta škola. A relax to záleží na každém z nás. Já si pustím muziku nebo vypadnu někam kousek za město do lesa ... .
Neznám slovíčko Nejde a kdo má sám sebe "rád", tak si udělá týdenní harmonogram a čas na odpočinek si najde.
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků